IOS eller android

Hello darlings

 

 

Jeg har altid været tilhænger af Android, især Samsung eller HTC – og jeg har efterhånden haft rigtig mange forskellige telefoner.
Jeg har også ALTID sværget at jeg aldrig nogensinde skulle have en iPhone, men for et år siden, begyndte jeg at lege med tanken om at skifte min højt elskede Samsung ud.
Da vi nåede december måned skete det så.
Jeg købte en iPhone 8, og jeg skulle jo selvfølgelig lige vænne mig til at det nu var et helt andet styresystem der lå bag.
Der var selvfølgelig også en masse ting der var anderledes, ved selve set-up’et.
Jeg tror aldrig jeg har nået at vænne mig til det, og desværre har jeg savnet min Samsung stort set lige siden skiftet. Altså bevares, jeg har bestemt også været glad for min iPhone.

Hvorfor så ikke bare skifte tilbage til min Samsung?
Jo jeg var så uheldig, at jeg fik smadret skærmen på den, da jeg var i gang med at skifte og flytte alle de ting, som jeg skulle have med.
Ikke så smadret at telefonen ikke kan bruges, men alligevel så meget, at jeg ikke ville kunne holde ud at bruge den.

Lige siden den der lækre Samsung 9 reklame kom i tv, begyndte jeg rigtigt at savne Samsung – og jeg overvejede om jeg bare skulle se at få købt den.
Men de koster jo altså en hel del, sådan nogle telefoner.
Jeg har drømt om den i et par måneder nu, så jeg dør nok ikke af at vente lidt længere. Selvom tålmodighed ikke er en af mine største dyder, så må jeg også tænke lidt rationelt.

Der er uden tvivl en hel del, jeg kommer til at savne ved at have iPhone, men der er nok bare for mange ting, jeg savner ved at have min Samsung.
Størrelsen på iPhone kommer jeg til at savne, for hold nu op, hvor er det fantastisk at den er så lille.
Jeg synes efterhånden at de telefoner bare er blevet kæmpe store, og blevet besværlige at have med sig. Måske det også hænger sammen med, at jeg har været vant til at have dem i min lomme og ikke i en taske. Det er selvfølgelig en vanesag.

Der vil altid være fordele og ulemper ved alle telefoner, og så gælder det vel bare om at finde ud af, hvilken model der passer bedst til én.
Jeg må i hvert fald indrømme, at android passer bedst til mig. Og en eller anden dag skifter jeg også tilbage, forhåbentlig før end senere 😉
Heldigvis kender jeg en dreng, som ville elske at få lov til at overtage den her iPhone, som jo så ville komme i overskud.
Jeg har lovet ham, at han gerne må få en telefon (med sim-kort og telefonnummer), men han må ikke have den med i skole endnu. Den skal være herhjemme, sådan så at hvis jeg for eksempel skal have handlet, og han ikke gider med, så kan han få lov til at blive hjemme, men han kan få fat i mig, hvis der er noget galt.
Sådan som en sikkerheds og tryghedsting.
Han skal jo så også lige forstå, at han ikke bare skal ringe rundt til alle mulige hele tiden.

Hvad er jeres tanker omkring børn og telefoner?

Advertisement

2 thoughts on “IOS eller android

 1. Jeg har det lige sådan. Jeg skal heller aldrig tilbage til iPhone – mest af alt fordi dem med de største skærme koster alt for meget i forhold til lignende telefoner. F.eks. kan Samsung S8 slå en iPhone X på både skærm og pris, om end det så må erkendes, at Apple leverer et suverænt kamera.

  Er dog ikke helt vild med de garantibestemmelser, som Apple stiller os forbrugere i udsigt. De vil helst nøjes med at levere 1 års garanti, og dét er bare ikke i orden, når man tænker på, at prisen bestemt ikke ligger i den lave ende, og andre producenter sagtens kan finde ud af at leve op til de 2 år…

  Like

  1. Jeg synes ikke at jeg var super imponeret over apples kamera – til gengæld har jeg altid været ret vild med Samsungs kamera, men lige det der sidder i S9 har jeg lidt issues med. Måske det bare er mig der er sær 😛
   Men det er afprøvet, og det er man jo også nødt til, før man kan sige om det er noget eller ej.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.