Madplan uge 20 – 2019

Hello darlings 😘

Det er en ny uge, og vi er endelig kommet i gang med vores madplaner igen.
Det er bare så meget nemmere, når der ligger en plan for hvad aftensmaden skal bestå af. Jeg er bedst til, at vi får lavet for en hel måned af gangen, men som jeg også har nævnt i tidligere indlæg, så synes jeg det er svært, nu hvor vi går sommeren i møde. Skal der tændes op i grillen, eller er det for koldt til at sidde ude og spise.
Jeg er så sær, at hvis jeg skal grille, så skal jeg også sidde udenfor, jeg kan til nøds gå med til at vi sidder i udestuen og spiser 🤷🏼‍♀️

Men altså den kommende uge, byder på lidt forskelligt.
Jeg skal mødes med min terminsgruppe – det er altid hyggeligt at være sammen med de søde piger og babyer ♡
Så er det jo også Store Bededag på fredag, det betyder at vi har en ekstra fridag alle sammen – det skal nydes.
Der er snart ikke længe til, at vi skal holde havefest, for hele familien, det gør også at vi lige har et par små hængepartier, som skal løses, både indendøre og udenfor. Så snart der er lidt tid, så skal der ryddes op i alle hjørner og kroge, så her kan være pænt og flot når vi byder velkommen

Men nu til den vigtige del i indlægget – nemlig ⬇️

Ugens madplan

Mandag –> Flæskesteg

Tirsdag –> Hakkebøffer med pommes frites og sauce

Onsdag –> Kylling i fad

Torsdag –> Varme ristede hveder (hjemmebagte selvfølgelig 😉 )

Fredag –> Røget medister

Lørdag –> Grydestegt kylling

Søndag –> Pandekager

Jeg håber at du kan finde lidt inspiration til din egen madplan, men måske du har nogle forslag eller retter som du elsker at spise, så må du meget gerne skrive dem til mig. Vi leder nemlig altid efter nogle nye retter at prøve af 😋

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.