Min rejse til England

Hello darlings 😘

 

 

Jeg har altid haft en stor interesse for England. Jeg har altid ønsket mig at komme dertil, se naturen, opleve kulturen, se alle sevÌrdighederne.
Jeg havde dog aldrig drømt om, at min første tur til England, skulle vÌre en tur, hvor jeg samtidig skulle bo og arbejde derovre.
Men det var nu sĂĽdan det blev.

Et par müneder før jeg blev 18 kom min mor og fortalte mig, at Netto søgte medarbejdere, det gør de jo ret tit, men det her var altsü i England.
Jeg fandt frem til den side, hvor der stod en masse information og lĂŚste det hele godt igennem.
Først tĂŚnkte jeg; “Fedt hun vil gerne af med mig!!” men efter at have tĂŚnkt over det lidt tid, sĂĽ kom jeg frem til at hun jo egentlig bare sĂĽ det som en fantastisk mulighed for mig.
For nĂĽr alt kom til alt, sĂĽ er jeg sikker pĂĽ, at hun synes det var ret langt vĂŚk.

Jeg fik taget mig sammen til at skrive den her ansøgning og sende den afsted.
Efter noget tid, fik jeg en indkaldelse til samtale – den foregik i Bilka Slagelse, da der selvfølgelig nok var nogle fra hele landet der havde søgt denne stilling, sĂĽ tog intervieweren (mener han hed Lars) rundt i landet og afholdte de her jobsamtaler.
Under jobsamtalen, hvilket foregik pü engelsk noget af tiden, für jeg at vide, at jeg har et behov for at øve mig i engelsk hvis jeg vil gøre mig nogen forhübning om at komme afsted.
Jeg gik hjem med en følelse af at den samtale, var güet helt ufattelig dürligt.
Og jeg hører jo faktisk heller ikke rigtig noget fra Dansk Supermarked efterfølgende.

SĂĽ alligevel lige pludselig en dag, lĂĽ der et brev til mig i postkassen, det var et brev i en A4 kuvert, ret tykt og det undrede mig ret meget.
Jeg ĂĽbnede brevet, det var i maj mĂĽned og det var lĂŚkkert vejr udenfor, sĂĽ min far var i haven og lave noget, men jeg fik ĂĽbnet brevet, hev det ca 5 cm op, sĂĽ den der store tykke gule bjĂŚlke i toppen, hvor der stod Netto.
Jeg tog det ikke yderligere op, men lagde det fint ned igen, løb om i haven til min far, og sagde jublende “Jeg skal til England, jeg skal til England”
Vi fik lĂŚst brevet godt og grundigt igennem, rigtigt nok skulle jeg til England.
Der lĂĽ to kontrakter i kuverten, en til mig og en til Dansk Supermarked. I kuverten lĂĽ der ogsĂĽ et brev, hvori jeg bliver bedt om at finde ud af hvilken dato jeg gerne vil afsted.

Min morfar havde inviteret mine forÌldre, min bror og jeg til Island den sommer, den ferie ville jeg jo sü rigtig gerne med pü. Ikke bare pga destinationen, men ogsü fordi det var en ferie med min morfar (jeg kom altid meget hjemme hos min mormor og morfar al den tid jeg gik i folkeskole, selvfølgelig ogsü efterfølgende).
Det var en oplevelse jeg ikke ville vĂŚre foruden.
Derfor valgte jeg selvfølgelig at jeg først skulle afsted efter vi havde vÌret afsted pü denne ferie.
En uges tid før jeg skulle afsted til England, flyttede min bror til egen lejlighed, i en anden by, med ca tre kvarters kørsel.
Puha, det mĂĽ have vĂŚret hĂĽrdt for vores forĂŚldre, at vi begge flytter samtidig.

Men tilbage til sagens kerne – jeg skulle afsted fredag d. 6. august, min davĂŚrende bedste veninde havde fødselsdag, dagen før, sĂĽ vi tog os en bytur, for at tage afsked pĂĽ den helt rigtige mĂĽde. Jeg husker den bytur helt tydeligt. Og tĂŚnker tilbage pĂĽ den med et smil.
Jeg skulle vĂŚre i lufthavnen om morgenen, min far var med inde at sĂŚtte mig af, det var min mor nu ogsĂĽ, men hun satte mig ikke af, hun tog med mig et par dag, sĂĽ hun var helt sikker pĂĽ at jeg faldt godt til derovre.
Trust me, jeg var SÅ glad for at hun var med mig derovre til at starte med. Jeg havde lige et par dage derovre inden jeg skulle starte på jobbet, så min mor og jeg fik set os lidt omkring.
Det var mega hĂĽrdt da min mor tog hjem, men jeg skulle jo altsĂĽ ikke have en babysitter derovre, jeg skulle bruge turen til at blive mere selvstĂŚndig og moden.

#FortsÌttelseFølger

 

 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĽ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.