Min rejse til England

Hello darlings 😘

 

 

Jeg har altid haft en stor interesse for England. Jeg har altid ønsket mig at komme dertil, se naturen, opleve kulturen, se alle seværdighederne.
Jeg havde dog aldrig drømt om, at min første tur til England, skulle være en tur, hvor jeg samtidig skulle bo og arbejde derovre.
Men det var nu sådan det blev.

Et par måneder før jeg blev 18 kom min mor og fortalte mig, at Netto søgte medarbejdere, det gør de jo ret tit, men det her var altså i England.
Jeg fandt frem til den side, hvor der stod en masse information og læste det hele godt igennem.
Først tænkte jeg; “Fedt hun vil gerne af med mig!!” men efter at have tænkt over det lidt tid, så kom jeg frem til at hun jo egentlig bare så det som en fantastisk mulighed for mig.
For når alt kom til alt, så er jeg sikker på, at hun synes det var ret langt væk.

Jeg fik taget mig sammen til at skrive den her ansøgning og sende den afsted.
Efter noget tid, fik jeg en indkaldelse til samtale – den foregik i Bilka Slagelse, da der selvfølgelig nok var nogle fra hele landet der havde søgt denne stilling, så tog intervieweren (mener han hed Lars) rundt i landet og afholdte de her jobsamtaler.
Under jobsamtalen, hvilket foregik på engelsk noget af tiden, får jeg at vide, at jeg har et behov for at øve mig i engelsk hvis jeg vil gøre mig nogen forhåbning om at komme afsted.
Jeg gik hjem med en følelse af at den samtale, var gået helt ufattelig dårligt.
Og jeg hører jo faktisk heller ikke rigtig noget fra Dansk Supermarked efterfølgende.

Så alligevel lige pludselig en dag, lå der et brev til mig i postkassen, det var et brev i en A4 kuvert, ret tykt og det undrede mig ret meget.
Jeg åbnede brevet, det var i maj måned og det var lækkert vejr udenfor, så min far var i haven og lave noget, men jeg fik åbnet brevet, hev det ca 5 cm op, så den der store tykke gule bjælke i toppen, hvor der stod Netto.
Jeg tog det ikke yderligere op, men lagde det fint ned igen, løb om i haven til min far, og sagde jublende “Jeg skal til England, jeg skal til England”
Vi fik læst brevet godt og grundigt igennem, rigtigt nok skulle jeg til England.
Der lå to kontrakter i kuverten, en til mig og en til Dansk Supermarked. I kuverten lå der også et brev, hvori jeg bliver bedt om at finde ud af hvilken dato jeg gerne vil afsted.

Min morfar havde inviteret mine forældre, min bror og jeg til Island den sommer, den ferie ville jeg jo så rigtig gerne med på. Ikke bare pga destinationen, men også fordi det var en ferie med min morfar (jeg kom altid meget hjemme hos min mormor og morfar al den tid jeg gik i folkeskole, selvfølgelig også efterfølgende).
Det var en oplevelse jeg ikke ville være foruden.
Derfor valgte jeg selvfølgelig at jeg først skulle afsted efter vi havde været afsted på denne ferie.
En uges tid før jeg skulle afsted til England, flyttede min bror til egen lejlighed, i en anden by, med ca tre kvarters kørsel.
Puha, det må have været hårdt for vores forældre, at vi begge flytter samtidig.

Men tilbage til sagens kerne – jeg skulle afsted fredag d. 6. august, min daværende bedste veninde havde fødselsdag, dagen før, så vi tog os en bytur, for at tage afsked på den helt rigtige måde. Jeg husker den bytur helt tydeligt. Og tænker tilbage på den med et smil.
Jeg skulle være i lufthavnen om morgenen, min far var med inde at sætte mig af, det var min mor nu også, men hun satte mig ikke af, hun tog med mig et par dag, så hun var helt sikker på at jeg faldt godt til derovre.
Trust me, jeg var SÅ glad for at hun var med mig derovre til at starte med. Jeg havde lige et par dage derovre inden jeg skulle starte på jobbet, så min mor og jeg fik set os lidt omkring.
Det var mega hårdt da min mor tog hjem, men jeg skulle jo altså ikke have en babysitter derovre, jeg skulle bruge turen til at blive mere selvstændig og moden.

#FortsættelseFølger

 

 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.