Praktik

Hello sweethearts 😘

Som I jo ved, er jeg i den situation at jeg får kontanthjælp lige for tiden, hvis ikke kan I indlægget læses her

Men som følge af at være kontanthjælpsmodtager, skal man ud i noget aktivering. Det har betydet at jeg enten skulle i praktik i 4 uger i en selvvalgt virksomhed (som jeg så har fået muligheden for) eller ud 13 uger og arbejde for kommunen – ikke voldsomt motiverende, men selvfølgelig havde jeg gjort det, hvis det blev aktuelt.

Min praktik periode startede så i mandags.
Det var rigtig dejligt og fedt at komme i gang igen, men dæleme også hårdt. Jeg kunne uden tvivl godt mærke, at jeg ikke rigtig har været fysisk i gang i en MEGET lang periode nu, men det var stadig virkelig rart at komme i gang. Mærke at man blev træt – fysisk træt – og ikke bare træt i hovedet af at lave ingenting.

De to første dage gik rigtig godt på praktikstedet. Det gjorde det første af onsdagen faktisk også – lige indtil jeg ender med at komme til skade 🙈

Forklaring følger her 👇

Jeg skal finde et varenummer på den vare,  som en kunde står med i hænderne (en foldekasse, fyldt med varer, så for ikke at tømme den, så kigger jeg nedenunder, og finder ganske rigtig nummeret). Da jeg så læner mig ind over kassebåndet, begynder det at køre, og på en eller anden måde får jeg noget af min arm/hud i klemme mellem båndet og en metalkant.
Og ja – det gjorde stjerne psykopat sindsygt ondt. Og det gør det faktisk stadig.
Jeg får ekspederet den her kunde færdig, hvorefter jeg kommer ud og sidder i personalerummet for lige at sunde mig lidt.
Men smerterne tager bare mere og mere til.

Jeg bliver enig med praktikstedet om at jeg kører hjem for lige at komme mig.
Da jeg er kommet hjem har smerterne taget rigtig meget til, og har spredt sig fra det område der sad fast (lige over albuen, på bagsiden af armen), hele vejen op til skulderen og ned i albuen.
Det gør ondt når jeg løfter min arm for højt, og det er ikke muligt at løfte den til vandret stilling, uden smerterne melder sin ankomst.

Derfor kontakter jeg akuttelefonen, og får at vide at jeg skal tage nogle smertestillende, hvis jeg ikke allerede har gjort det (det har jeg ikke, da det første jeg gør at ringe, efter jeg er kommet hjem), og får at vide jeg så skal komme en halv time efter at have taget pillerne.
Efter at have snakket med dem, tager jeg nogle smertestillende, får lidt at drikke og spiser noget mad – for ikke at ødelægge maven samtidig.
Da jeg ankommer til skadestuen, er der heldigvis ikke ret mange derinde – men når alligevel at sidde en halv times tid før det bliver min tur.

Resultatet bliver til en slynge, som jeg skal have på i minimum 7 dage, jeg skal lave nogle cirkeløvelser med armen et par gange om dagen og ellers holde den i ro.
Det er svært at holde den helt i ro, når der er en knægt som skal i skole – der skal smøres madpakke, pakkes skoletaske, han skal have tøj på og så skal han også lige transporteres til skole.
Men jeg gør mit bedste for at passe på min arm – for jeg er på ingen måde interesseret i at få lavet noget, så jeg måske ender med varige mén. Det er rigeligt at venstre arm har en skade.

Det er 2 dage siden at skaden skete, og jeg er virkelig træt af smerter i den arm. Det gør ondt at have slyngen på, ikke kun i armen, men også i nakken, fordi den sidder underligt (slyngen altså), det gør ondt at slappe af i armen, når jeg tager den ud af slyngen og hviler den på armlænet i sofaen eller i skødet med en pude under.
Det er pisse svært at sove, for lige meget hvordan jeg ligger, så gør det ondt oppe i øverste del af armen og i skulderen.
Jeg håber og krydser fingre for at det snart begynder at gå den rigtige vej. Jeg er træt af piller – især fordi jeg HADER at proppe min krop med alt muligt hele tiden 🤕

Så som i nok kan regne ude – så er jeg sygemeldt lige for tiden – pisse fedt at blive sygemeldt efter 2 dage (læs; NOT)
Lige nu prøver jeg at finde ud af hvem der skal sørge for at få anmeldt skaden til arbejdsskadestyrelsen – for laves det skal den!!

Jeg føler mig RET uheldig – det gik op for mig igår, at jeg er VIRKELIG klodset (okai, jeg vidste godt i forvejen, men jeg skulle fortælle noget om mine uheldige episoder, og dem var der faktisk rimelig mange af)
Det er faktisk lidt komisk 😂

 

Men status er den, at jeg lige nu venter på at finde ud af hvem der skal lave arbejdsskade rapporten og at jeg render rundt med armen i slynge.

 

Hugs and kisses Sanne

Tak for at netop DU læste med 😘

 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.