Familie komsammen

Jeg ELSKER at bruge tid sammen med min familie. Ikke mindst min svigerfamilie.

Det er nok den bedste svigerfamilie jeg nogensinde har haft (nej det er ikke noget jeg skal sige – bare fordi det er dem jeg har nu).
De har alle sammen taget helt fantastisk godt imod mig, været søde, rare og åbne for at lære mig at kende.

Første gang jeg skulle møde mine svigerforældre, var vi inviteret til aftensmad hos dem, hvor det lige skulle være en stille og rolig aften. – Troede jeg.
Det endte med at de skulle passe vores to små (dengang) nevøer, de kunne jo ikke gøre meget skade tænkte jeg, men så blev det så også lige til at Christians farmor var der og drengenes far (min svoger) kom lige pludselig også. Der manglede kun lige min svigerinde . hun kom dog ikke, da hun var på job udenlands.
Det var en rigtig hyggelig aften – og de var så søde alle sammen – især de to dejlige drenge, som bare vader ind i folk med træsko på 😀

Jeg havde kun været en del af familien – offentligt – et par måneder, før jeg faktisk mødte hele slænget – min svigermor skulle holde fødselsdag (halv rund dag) og der var ALLE altså inviteret. Men så fik jeg da også mødt dem 😉
Det var en rigtig god dag, og de har på ingen måde ændret sig – jeg nyder stadig hver gang vi skal være sammen med dem alle sammen, hver og én.

Det år hvor jeg kommer ind i familien, er der en masse større fester, så jeg når rigtigt at lære de fleste af dem godt at kende. Det er faktisk rigtig rart, at vi når at ses så mange gange.
Men med en stor familie, hvor alle faktisk invitere alle til de fleste fødselsdage, når vi alligevel at se hinanden en del gange i løbet af året.
Plus den årlige julefrokost med svigermors side af familien er også et fantastisk samlings punkt.

Da Christian og jeg har været sammen i små fire måneder, får vi en invitation – til bryllup. Christian søster og svoger skal giftes.
Brylluppet skal stå først i august. Der er ceremoni i kirken kl. 11.00 med efterfølgende reception hjemme hos dem selv (de har en lade, som de har sat i stand til formålet)
Der er en lækker frokost buffet – og det er også her at bryllups kagen bliver serveret først på eftermiddagen.
Der er ikke gået på kompromis med noget, så de har da også lige hyret en helikopter, som kommer og giver de gæster der har lyst en lille rundflyvning i området.
Det e meningen at helikopteren skal flyve brudeparret ud til den destination, hvor bryllupsfesten skal foregå om aftenen.
Her er værelser man kan mulighed for at leje sig ind i for at overnatte – og selvfølgelig skifte tøj fra receptionen til festen.
Det er uden tvivl en fantastisk dag de har fået arrangeret, og der mangler intet.
Vejret var også helt perfekt, varmt og lækkert.
Der er mange der bliver og overnatter. Og der er selvfølgelig også en lækker morgenbuffet søndag morgen.
Efter godt 24 timer i kærlighedens tegn – tager vi hjem fra et helt vidunderligt døgn i skønt selskab og masser af underholdning, latter og fest og farver.

 

20161122_093709

wordswag_1481725501945

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.