Jul jul jul 🎅

Tiden flyver jo afsted, det er næsten ikke til at følge med.

De er gaver der skal købes, ønskesedler der skal skrives og familiesammenkomster der skal planlægges – Miko har jo en fødselsdag der fejres oveni alt juleriet 😉

Heldigvis er jeg rimelig godt med allerede.
– Stort set alle gaver til Miko er købt. Jeg har styr på hans pakkekalendergaver, adventsgaver og lidt ekstra til julesokken (gaverne fra julemanden)
Da han ikke er hjemme juleaften i år, men er hos sin far, får han faktisk ikke julegaver i år (han får ekstra fødselsdagsgaver) så han får sine julegaver om morgenen, inden han skal hjem til sin far. Men eftersom det er hans fødselsdag d. 24. december (ikke super perfekt planlagt – men nogle skal jo have fødselsdag den dag) så vil gaverne nok mere blive opfattet som fødselsdagsgaver.

Vi har sendt et ønske ud til familien om at Miko også modtager penge i gave, så han selv kan købe noget han har lyst til i løbet af det kommende år.
– især om sommeren er der mange ting han godt kunne tænke sig, og så er han bestemt også gammel nok til at lære og administrere pengene, så han ved at det ikke bare er noget man har.
Han er også så småt begyndt at have pligter herhjemme, som han så får lommepenge for, så han “tjener” penge han kan bruge.

Min store dreng altså 🙈

Jeg elsker jul, og synes det er en helt fantastisk tid på året og en rigtig smuk årstid – specielt hvis der ligger en masse sne som vi kan lege i og bygge snemænd ⛄
Der er et par fødselsdage der skal holdes i måneden op til jul – min skønne nevø har fødselsdag i slutningen af november, og min fantastiske bonusfar har fødselsdag i midten af december og Miko juleaftendag.
Så der er masser af familietid op til jul også

Jeg er ved at have styr på hvad jeg skal købe til min dejlige gemal i julegave (nu skal de bare købes 😉) hans adventsgaver er allerede købt og pakket ind – de ligger pænt klar og venter på ham 🎁

Så jeg mangler faktisk bare at købe gaverne til min mor og bonusfar.
Og så selvfølgelig også gaverne til svigerfamilien – vi har ikke slået vores gavebudget sammen endnu, så det er faktisk Christian der står for at købe dem – glæder mig til vores årlige julegaveshoppetur

IMG_38261085475145

wordswag_1481725501945

Advertisement
Posted in Jul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.