Jul jul jul đŸŽ…

Tiden flyver jo afsted, det er nÌsten ikke til at følge med.

De er gaver der skal købes, ønskesedler der skal skrives og familiesammenkomster der skal planlĂŚgges – Miko har jo en fødselsdag der fejres oveni alt juleriet 😉

Heldigvis er jeg rimelig godt med allerede.
– Stort set alle gaver til Miko er købt. Jeg har styr pĂĽ hans pakkekalendergaver, adventsgaver og lidt ekstra til julesokken (gaverne fra julemanden)
Da han ikke er hjemme juleaften i ĂĽr, men er hos sin far, fĂĽr han faktisk ikke julegaver i ĂĽr (han fĂĽr ekstra fødselsdagsgaver) sĂĽ han fĂĽr sine julegaver om morgenen, inden han skal hjem til sin far. Men eftersom det er hans fødselsdag d. 24. december (ikke super perfekt planlagt – men nogle skal jo have fødselsdag den dag) sĂĽ vil gaverne nok mere blive opfattet som fødselsdagsgaver.

Vi har sendt et ønske ud til familien om at Miko ogsü modtager penge i gave, sü han selv kan købe noget han har lyst til i løbet af det kommende ür.
– isĂŚr om sommeren er der mange ting han godt kunne tĂŚnke sig, og sĂĽ er han bestemt ogsĂĽ gammel nok til at lĂŚre og administrere pengene, sĂĽ han ved at det ikke bare er noget man har.
Han er ogsĂĽ sĂĽ smĂĽt begyndt at have pligter herhjemme, som han sĂĽ fĂĽr lommepenge for, sĂĽ han “tjener” penge han kan bruge.

Min store dreng altså 🙈

Jeg elsker jul, og synes det er en helt fantastisk tid pĂĽ ĂĽret og en rigtig smuk ĂĽrstid – specielt hvis der ligger en masse sne som vi kan lege i og bygge snemĂŚnd ⛄
Der er et par fødselsdage der skal holdes i mĂĽneden op til jul – min skønne nevø har fødselsdag i slutningen af november, og min fantastiske bonusfar har fødselsdag i midten af december og Miko juleaftendag.
SĂĽ der er masser af familietid op til jul ogsĂĽ

Jeg er ved at have styr pĂĽ hvad jeg skal købe til min dejlige gemal i julegave (nu skal de bare købes 😉) hans adventsgaver er allerede købt og pakket ind – de ligger pĂŚnt klar og venter pĂĽ ham 🎁

Sü jeg mangler faktisk bare at købe gaverne til min mor og bonusfar.
Og sĂĽ selvfølgelig ogsĂĽ gaverne til svigerfamilien – vi har ikke slĂĽet vores gavebudget sammen endnu, sĂĽ det er faktisk Christian der stĂĽr for at købe dem – glĂŚder mig til vores ĂĽrlige julegaveshoppetur

IMG_38261085475145

wordswag_1481725501945

Posted in Jul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĽ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.