Ting du måske ikke vidste om mig

Den der lille leg der har været på instagram, hvor man skulle fortælle lidt ting om sig selv.
Den synes jeg faktisk var meget sjov.

Jeg tænker at jeg vil føre den herover – men så uddybe lidt mere end på instagram 😉

 

 1. Jeg E L S K E R de søde små MetoYou bamser. Jeg har haft en svaghed for dem i RIGTIG mange år efterhånden. Den tid jeg boede i England, blev min samling udvidet en hel del.
  Den tid jeg har boet alene, havde jeg bamserne i et skab inde i min stue. Senere blev de dog rykket fra stuen op på førstesalen, hvor de stod på mit ekstra værelse.
  Nu, hvor jeg bor sammen med Christian, har jeg dem delt op, så nogle af dem er i et lille skab i et reol møblement ved fjernsynet, nogle oven på et andet skab og nogle i et vitrineskab i kælderen.
  Så er der selvfølgelig også ALT det jeg har som er julepynt, som pynter så fint i hjemmet en lille måneds tid om året.
  Jeg glæder mig rigtig meget til vi skal flytte til noget større, så der er plads til at have mine elskede bamser på ét sted.
 2. Vores lille familie fandt en ny hobby sidste år, lige omkring juletid 😉
  Miko fik en masse lego – af den klassiske almindelige klods – så der er blevet bygget i masse vis og spenderet ufattelig mange timer i legoens tegn.
 3. Sommeren 2012 mistede jeg min far. Det var en begivenhed der tog hårdt på mig. Det var desværre hans eget ønske at forlade os – hvilket kun gjorde det endnu sværere. 😢
  Det har ændret mig på mange punkter. Jeg har efterhånden lært, at man er nødt til at passe på de ting der betyder noget for én – og give slip på det som dræner ens energi.
 4. Jeg er et familie menneske med stort F. Jeg uden tvivl elsker at tilbringe tid sammen med min familie. Min helt egen lille familie, som er bestående af Miko, Christian og Lady. Men også min mor og bonusfar – og selvfølgelig fætre, kusiner, onkler, tanter og bedsteforældre. Ikke at glemme min søde og skønne svigerfamilie. ❤
 5. Mit køkken er mit frirum – Jeg ELSKER at være i mit køkken. Udover at lave mad til min lille familie stort set hver dag, synes jeg det er helt fantastisk at få gæster, hvor jeg rigtig kan få lov til at hygge om dem med lidt ekstra lækkert.
  De gode gamle danske klassiske retter er dog mine egne favoritter, og de bliver flittigt lavet herhjemme.
 6. Jeg er virkelig en “sucker” for serier – jeg kan nemt sidde en hel dag og se serie😂 Samtidig elsker jeg at hygge med familien med film hygge i stuen med dyner og en masse guf. Jeg er dog lidt af en tudeprinsesse nogle gange – jeg har snart tudet til rigtig mange film, og flere gange til den samme 😜
 7. Jeg var K Æ M P E Spice Girls fan dengang tilbage i 90’erne 🙈 – og er stadig helt vild med musikken. Boybands som Westlife, A1, Boyzone og Backstreet Boys var altså også et kæmpe hit. Og selvfølgelig en hulens masse andre 😅
 8. For et par måneder siden, måtte jeg give slip på nogle tæt på mig – et valg truffet fra deres side, men måske den bedste beslutning der er blevet truffet i lang tid. 😔
  Selvom det har været ekstremt hårdt at miste kontakten, specielt til den ene, så er det deres valg, og jeg må nu sige at jeg bakker 100 % op om det valg nu. Der har slet ikke været noget drama i den sidste periode. Jeg nyder virkelig stilheden. 😥 Så tak for det.
  Jeg har fået så meget indre ro, og meget mere overskud i hverdagen. Men savnet er der stadig. Jeg vil altid savne.
 9. Jeg E L S K E R brætspil. Jeg synes det er så hyggeligt at spille en masse lækre spil med familie og venner. Vi gør det bare slet ikke nok. Men det kan der heldigvis laves om på 😉 Især er jeg faldet for spillet “Partners” 😃
 10. Juletiden er noget af det bedste jeg ved. Jeg elsker når hjemmet bliver forvandlet til et julelandskab med julepynt over det hele – og jeg køber selvfølgelig nyt julepynt HVERT år – ellers er det ikke rigtig jul 🎅
  Jeg synes det er mega hyggeligt at pakke gaver ind 🎁 – måske derfor jeg altid køber så mange gaver til min kære og forkæler dem. 😝 Miko især bliver forkælet – og jeg ELSKER det.

 

Det var lidt om mig. Håber ikke jeg har skræmt jer alle sammen væk 😂

Til bonus info kan jeg fortælle at jeg er lidt småtosset – altså på den fjollede og gode måde 😛
Og min stædighed kommer vi vidst heller ikke udenom. 😨

IMG_20161107_205232

wordswag_1481725501945

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.