Min rejse til England #3

Hello darlings ūüėė

 

 

Hvis du ikke har l√¶st de to foreg√•ende afsnit, af min lille fort√¶lling om mit eventyr i England, vil jeg helt klart anbefale dig at l√¶se dem f√łrst.
Du finder links til dem lige her
Part 1
Part 2

 

Efter en forrygende nytårsaften, i det fantastiske London, startede hverdagen igen.
Op og afsted på job, fem dage om ugen.
Meningen med min rejse til England, var at jeg skulle have v√¶ret derovre i et helt √•r, men i slutningen af √•ret 2004, startede der er gut i butikken, som jeg ikke havde det s√¶rlig godt med, han gjorde dagene ret uudholdelige, eller selvf√łlgelig kun de dage, hvor vi begge var p√• job.
Jeg valgte derfor, at tage hjem efter 6 måneder i stedet for.
Det bet√łd ogs√• at min tid i England, skulle afsluttes allerede i februar, og ikke i august, som jeg f√łrst havde regnet med.

Jeg havde fået skrabet en hel del sager sammen, i den tid jeg boede derovre, foruden for alle de ting jeg havde med, da jeg flyttede teltpælene derover.
Så efter min sidste arbejdsdag, startede pakkeriet.
Og hold nu kæft, hvor var der meget lort.
Min mor kom over for at være sammen med mig et par dage, da jeg havde nogle dage fra sidste arbejdsdag, til jeg skulle hjem.
Det var nu også meget hyggeligt at skulle afslutte det kapitel sammen med hende, når nu jeg også havde startet det med hende.
Hvad jeg ikke vidste var, at min kusine også var med.
Jeg stod p√¶nt p√• Victoria Station og skulle hente min mor ved bussen fra Stansted Airport, og ud kommer f√łrst min mor, og derefter min kusine.
Super fantastisk overraskelse.
Så forstod jeg lige pludselig, hvorfor min mor havde sagt nej tak, til at tage med ind at se Queen musicalen

Vi legede turister et par dage, samtidig med at vi ordnet alt det praktiske.
Vi pakkede mange af tingene sammen, og sendte noget af det med posten, hjem til Danmark.
Det blev en dyr forn√łjelse at f√• alle de mange ting hjem, men jeg havde jo k√łbt dem af en grund, og den grund var jo helt sikkert at jeg gerne ville have dem med hjem.
Der var vidst også noget forskelligt julelys til både min mor og farfar
Det som ikke kunne sendes hjem, blev pakket ned i tasker og kufferter Рog hold nu helt fast hvor det altså bare fyldte helt enormt.

Min kusine og jeg var inde p√• Madame Tussaud – voksmuseet. Det var mega grineren at v√¶re derinde, jeg husker stadig som var det ig√•r, at vi skulle forbi en mand, som stod i l√¶nker, og var vildt uhyggelig – vi endte med at l√łbe forbi (der var ikke meget plads, fra ham og hen til v√¶ggen) samtidig med at vi skreg.
Men det var også super flot Рjeg er stadig vildt imponeret over, hvor godt de har kunne lave alle de dukker.
I mens vi var derinde, var min mor forbi Bakerstreet, hvor Sherlock Holmes boede Рdejligt det lige kunne passe sådan sammen, at hun gerne ville derind mens vi andre så det andet Рog så lå de jo næsten lige ved siden af hinanden, de to ting.
Vi s√• selvf√łlgelig ogs√• en masse andre ting, som turister i London og havde nogle rigtig hyggelige dage.

 

Samme år som jeg var kommet hjem, tog min mor og jeg en tur derover igen, det var super hyggeligt med sådan en tur, bare hende og jeg.
Vi var forbi butikken og hilse p√• alle de gamle kollegaer, eller i hvert fald dem som stadig var der. Det gav ogs√• lige lejlighed til at f√• skabt en kontakt til den ene af dem. Heldigvis har jeg stadig lidt kontakt med ham engang i mellem – det er super dejligt at h√łre lidt ind i mellem.
Vi har ogs√• en masse sk√łnne timer herhjemme, bare hende og jeg, og det er jeg helt bestemt ogs√• helt vild med, men det er nu bare ikke helt det samme.
Jeg håber sådan at vi snart kan tage os en tur derovre igen Рjeg savner det derovre.

Det her var det sidste kapitel om min tid som englænder Рhåber du har nydt at læse med.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.