10 år

Hello darlings 😘

 

For 10 år siden lå min lille bitte baby trygt inde i maven og voksede.
En lille bitte baby som skulle vise sig, ikke at være helt som alle andre (det kan du læse mere om her).
En graviditet som gik lige ud ad landevejen, ingen gener eller noget som helst.
Der gik også ret lang tid, før maven egentlig begyndte at vise sig, sådan rigtigt.
Jeg gik heller ikke så meget op i det der med at tage billeder af maven (det har jeg fortrudt lidt siden, jeg ville elske at have haft billeder, jeg kunne kigge på sammen med Miko).

Om små 5 måneder bliver han 10 år – det er slet ikke til at forstå hvor tiden er blevet af 🙄
Min store dejlige dreng, som bare har klaret alle de udfordringer han har mødt med stor gå-på-mod, nogle af udfordringerne har selvfølgelig krævet mere end andre har. Men vi er da kommet ud på den anden side, godt med en masse hjælp, fra de rigtige personer, familie og venner.
Men det er også udfordringer der har gjort ham til den han er – som er jordens dejligste dreng ♡

Der skulle også gå 10 år, før der igen skulle vokse en lille spire inde i maven.
Denne gang har det været helt anderledes, jeg kan godt mærke at min krop er 10 år ældre, at den reagere helt anderledes end den gjorde dengang. Jeg har virkelig været træt og kvæstet hele 1. trimester igennem.
Vægten stod heller ikke helt samme sted ved start, som sidst – måske det er derfor maven har vist sig lidt tidligere denne gang?!

Jeg har lyst til at gøre tingene helt anderledes denne gang – billeder af maven er der da allerede skudt nogle stykker af.
Jeg vil også rigtig gerne forbi en fotograf, når maven er blevet rigtig fin og stor.
Hvor både Christian og Miko også er med. Billeder der kan blive taget af mig alene, billeder med Miko og jeg, også med os alle tre på. Men også billeder hvor det kun er Christian og jeg.

Denne gang har jeg tidligere nævnt virkelig mærket trætheden, jeg har nærmest kunne sove flere dage væk – tit er jeg blevet mega træt efter aftensmaden, faktisk de fleste dage i første trimester har det været sådan.
Jeg er ikke gået senere i seng end jeg har været vant til førhen, så søvnen om natten er den samme som hidtil.
Som Christian og jeg snakkede om en dag, så er grunden til trætheden i starten egentlig nok bare et tegn fra kroppen om at man skal passe på, da den lille spire ikke er kommet i sikkerhed endnu.
Det handler naturligvis om at lytte til krop, men samtidig er det vigtigt at huske på, at en graviditet ikke er en sygdom, selvom mange lider af diverse gener, som graviditeten kan medføre.
Indtil videre er jeg heldigvis sluppet udenom alt muligt andet, kun trætheden jeg har været plaget af, men tænker der er flere faktorer der spiller ind, da jeg også startede nyt job, kort efter vi fandt ud af den glædelige nyhed plus varmen har været helt ekstrem til tider ☀

Jeg vil i hvert fald nyde den tid der er tilbage som gravid – men samtidig også længdes efter at møde Spire lige omkring d. 10. december.

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.