Når man bliver ked af en dejlig nyhed

Hello darlings 😘

 

 

Det har ikke været nogen hemmelighed, at jeg i starten af april var til en jobsamtale, hvor jobbeskrivelsen var kontorelev.
En jobsamtale som jeg virkelig syntes godt om, og som fik mig til at frygte et afslag.
Det var en stilling som jeg kunne se mig selv hulens godt i, så da de endelig ringede for at give svar og tidspunktet passede ufatteligt dårligt (Miko var i narkose, men lægen kom i det samme for at hente os, da Miko var klar til opvågning) ja så måtte jeg jo sige at det var et ret dårligt tidspunkt, og jeg måtte ringe tilbage senere.
Da jeg ringede op, blev jeg mødt af ord som jeg egentlig frygtede hvad ville være. Dog får jeg at vide, at de har fået et super godt indtryk af mig, og derfor gerne ville have mig til en samtale mere. De fortalte at der også var en anden, som skulle til samtale.
Efter samtale to var jeg endnu mere hooked på det job, og heldigvis ville der komme svar senere samme dag eller næste formiddag.
Jeg blev ringet op sidst på eftermiddagen, med beskeden om at de havde valgt mig – yaaay 🙌🏼
Nu var det så bare at vente på at jobstarten meldte sig – der var heldigvis ikke voldsomt lang tid til, men alligevel føltes 3 uger som længe.
Det var nu heller ikke denne nyhed om en elevplads der gjorde mig ked af det.
Så for at komme til sagen, så er det som skrevet i overskriften en dejlig nyhed – normalt i hvert fald.
Min første reaktion var dog at blive trist og ked af det og jeg begyndte at græde, desværre var det ikke helt glædestårer.
Og hvad var det så, at jeg blev så frygteligt ked af?
Jah! Der dukkede en positiv graviditetstest op, ret uventet, på ingen måde planlagt men alligevel noget vi gerne ville.
Bare ikke lige nu!
Vi snakkede rigtig meget frem og tilbage om hvad vi skulle og hvad vi ikke skulle.
Ville det rigtige være at vælge en abort og trodse mine følelser og holdninger om abort eller skulle vi fortsætte denne graviditet? Skulle vi sætte min nye elevplads over styr? Håbe på at mine kommende arbejdsgivere ville acceptere det og stadig beholde mig?
Der har kørt rigtig mange forskellige tanker rundt i hovedet på os, og vi har kun haft et par enkelte vi har delt nyheden med, inden vi besluttede os for hvad i ville.
Det var selvfølgelig kun C og jeg som kunne træffe valget i sidste ende.
Vi tog til en scanning for at få fastlagt hvor langt graviditeten var henne, og det første vi faktisk får oplyst er at denne her lille spire har et hjerte der slår.
Dét gjorde beslutningen endnu sværere.

Har du fulgt bare en lille smule med, ja så ved du allerede, at jeg stadig er gravid, at vi glæder os helt enormt til Spire melder sin ankomst til december, men næsten vigtigst af alt, ja så har jeg altså stadig en elevplads.
Der røg en KÆMPE sten fra mit hjerte, da jeg havde haft samtalen med mine chefer, at de var super glade på mine vegne, gjorde jo bare det hele meget nemmere.
Så der var bare lige nogle små bump på vejen, som skulle klares, og derefter har vi kunne ånde lettet op, nyde graviditeten (med de gener sådan en nu bringer med sig) og bare glæde os til at familien bliver større.
Det eneste i egentlig mangler er at huset bliver solgt, men som alt ser ud lige nu, så sker det nok ikke, læs gerne med om det lige her

Tusind tak for at du havde lyst til at læse med, det betyder utrolig meget for mig.
Jeg håber at jeg kan opretholdt en mere jævn, udgivelse af indlæg den kommende tid, så der er lidt at læse på

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.