Efterårsferie 🍃🍁

Hello darlings 😘

 


På fredag er sidste dag i praktikken, det er sidste dag inden ferien, men det er også den dag, hvor Miko skal hjem til sin far. Han har ikke været hos sin far i 4 uger, så min ikke gensynsglæden bliver stor for dem begge. Dog bliver det ekstra hårdt for moderen, nu han har været hjemme i så lang tid ♡
Men jeg kunne aldrig drømme om at holde ham fra sin far.

Men at Miko er hos sin far betyder jo også alene tid til Christian og jeg, det er vist også tiltrængt efterhånden 😜 Men der er ingen tvivl om, at vi begge kommer til at mangle bassen og der vil blive ret tomt. Men det er jo altså sådan realiteten er.

Heldigvis kommer han hjem igen mandag, han har en dag i SFO og ellers holder han ferie med mig resten af ugen. Det glæder vi os til 😉 Vi har et par enkelte planer fastlagt, og nogle som jeg selv har tænkt på.

Vi skal til Knuthenborg (big surprise 😂) den ene dag, min mor holder fri fra job og tager turen sammen med os, det gør Christian heldigvis også 🙌 Men vi skal tidligt op, da vi skal på rundtur i staldene om morgenen (kl. 8.30 Skal vi være der) og så kommer vi ind til girafferne, næsehornene, lemurerne og tigerne. Miko ved ikke endnu at vi skal derned, men jeg er sikker på at han bliver ellevild, ellers hjælper det at mormor også er der 😂

Udover det har vi også en aftale om at ses med min kusine og lille nevø, han dog snart ikke så lille mere, men ham og Miko leger så godt sammen. Vores helt egne M&M’s 😝 Så de kommer altså og besøger os, og spiser med til aften – mon ikke vi også lige kunne finde på en lille dessert 🙈 Selvom vi sås i lørdags, så bliver det super hyggeligt at få besøg af dem, vi ses bare slet ikke nok altså. Slet ikke hvis vi sammenligner med hvor tit min kusine og jeg har set hinanden før i tiden 😩

Ellers er mine tanker at hygge derhjemme med Miko, det er vi nu også ret gode til. Sove længe, have dynerne med på sofaen, måske i sengen, nu hvor vi har lavet om. Spille en masse spil, lege med alle hans lækre legesager, bruge penge 😁 Jeg tror måske også vi kunne finde på at lave lidt sjov i køkkenet, bage noget lækkert måske.

Jeg har overvejet at tage en tur i Tivoli med ham, det kunne være rigtig hyggeligt og sjovt at prøve. Vi har kun været derinde til jul, og der er jo så flot derinde i julemåneden. Men vi har aldrig været derinde til halloween. Jeg overvejer også BonBon-Land, men det er nok sjovest for Miko hvis Christian er med 🎢

Hvis der er nogle af jer der ligger inde med gode og gerne billigere ting at lave i ferien, så søg endelig til. Inspiration kan vi ALTID bruge 🤗

Tusind tak for at netop DU læste med

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.