Anmeldelse

Til alle der ikke lige har fundet ud af det endnu..

Jeg ELSKER serier.
Og jeg elsker at opdage nye serier at dedikere min tid på.

Jeg har selvfølgelig mine yndlings klassikere.

  • Venner – den klassiske 😉
  • Heksene fra Warren Manor
  • Gilmore Girls
  • Sabrina skolens heks
  • 7th heaven

Og mange mange flere 😀

 

Jeg tror uden tvivl at min absolut yndlings må være venner. Jeg har nok set serien fra ende til anden 30 gange efterhånden.
Det er en serie jeg kan udenad, så jeg bruger den ofte som “baggrundsstøj” hvis der er noget jeg skal koncentrere mig om – f.eks. mine eksamensopgaver eller bare lektier generelt.

Det er lige før jeg kan de fleste replikker i hvert afsnit. Og jeg ELSKER det.
Det giver virkelig mulighed for at lave nogle småting samtidig, uden at føle man har mistet noget af handlingen.

Heksene fra Warren Manor er en serie jeg lærte at se meget tidligt, sammen med min mor faktisk. Jeg har set mange forskellige serier sammen med min mor – Skadestuen, Beverly Hills 90210 (of course) og ser den stadig når jeg lige har tid til at se afsnittene på tv2 om eftermiddagen – der er også Horton Sagaen – den må endelig ikke glemmes 😉
Men heksene den var spændende på en helt anden måde, og jeg har da også købt serien på dvd for mange år siden efterhånden.

Jeg har efterhånden brugt en formue på dvd’er – både film, serier og musik dvd’er.

Den senere tid har jeg så også opdaget nogle af de nyere serier. Noget skal jeg jo lave mens C arbejder længe engang i mellem – og i min 7 uger lange sommerferie, fik jeg altså også set en masse afsnit af forskellige serier. Siddende på terrassen, med benene op, og fjernsynet tændt inde i huset.

Jeg fandt en der hedder “Drop Dead Diva” ret underholdende. Handler om en model der har travlt med alt muligt andet end det hun egentlig bør, især da hun ender med at køre galt og dø. Men inden hun når helt i himmelen, møder hun en gut der skal sørge for sende de døde det rigtige sted hen. Hun trykker på en knap, som sender hende tilbage til jorden, bare ikke i sin egen krop. Hun kommer til at arbejde sammen med den mand hun var forlovet med lige inden hun døde. Men hun må ikke fortælle ham hvem hun er, han skal selv forelske sig i hendes nye krop. Og det er ikke den nemmeste opgave.
Se den – den er det hele værd.

Jeg er lige blevet færdig med en serie der hedder “Melissa & Joey”
Lidt speciel, og med to hovedpersoner der er meget selvoptaget. Men blev helt nødt til at give den en chance, da det er Melissa Joan Hart som har den kvindelige hovedrolle (ja, hende fra Sabrina – skolens heks) Der kommer da også lidt sammenkobling til den serie i denne her. Meget cool, og på ingen måde forventet.
Det er en okai serie, men nok ikke en jeg ville sætte mig ned at se igen. Der er fem sæsoner.

Ikke at forglemme 90’er serierne. “Felicity” og “Dawson’s Creek” (Jeg har lige fundet alle sæsoner af Dawson’s Creek på Viaplay – så jeg skal helt sikkert se den igen)
Og 00’ernes serie – “Orange County”, “Greys Anatomy” og “Hart of Dixie”

Der er jo uendeligt mange serier at vælge i mellem, og jeg har altså efterhånden fået set en hel del af dem.
Og jeg synes virkelig det er fantastisk 😀

 

wordswag_1481725501945

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.