Madplan uge 22

Hello sweethearts

Endnu en uge er gået – og hvilken uge det har været – huset har fået den helt store tur, og endelig er der blevet lavet de rapporter, energimærket og billederne er taget – så huset er ENDELIG kommet offentligt til salg 😀
Det er bare SÅ fantastisk
Se et link til huset her

Denne uge byder på en masse praktiske opgaver der skal ordnes, en masse aftaler der skal overholdes, men heldigvis også en masse sjov og ballade 😛
Mandag skal Miko og jeg en tur ud til vores lokale blomster/plante pusher og have købt lidt til de højbede vi har lavet til Miko.

Tirsdag har jeg en aftale med min tandlæge ellers tror jeg ikke der er så meget på programmet, udover at Miko og jeg er alene hjemme – da Christian har møde på jobbet.
Onsdag skal Miko til læge – han skal have en vaccine mod meningitis, som er en han skal have resten af livet ca. hvert femte år, pga hans Cochlear Implant operation.
En pisse dyr vaccine, men ALLE pengene værd.

Torsdag skal vi til ridning – ligesom alle de andre torsdage. Selvom Miko er begyndt at give udtryk for at han ikke vil afsted mere.
Men så længe at han synes det er sjovt, når han først kommet derud, så bliver vi ved med at komme derud. Han skal selvfølgelig ikke afsted, hvis han ikke længere har lyst og ikke finde det sjovt længere.

Fredag betyder weekend – jeg skal til service med min bil fra morgenstunden.
Om eftermiddagen regner jeg med at vi skal til kræmmermarked i Sørby (jeg plejer at være der hert år, og i år er ingen undtagelse) Big Fat Snake kommer og åbner ballet, og hvem vil ikke gerne høre dem 😉  (Der ligger en lidt sjov historie bag min entusiasme for dem, men det er en lidt længere historie 😛 )

Jeg håber på at vi har mulighed for at komme et smut forbi Knuthenborg lørdag – vores årskort udløber nemlig snart, så det kunne være fedt lige at nå derned engang mere inden 😀

Søndagen kommer til at stå i familiens tegn – vi skal nemlig til fødselsdag

Sådan her ser madplanen for uge 22 altså ud:

Mandag –> Kold kartoffelsalat med kylling

Tirsdag –> Hjemmelavede mini pizzaer

Onsdag –> Kold kartoffelsalat med peberbøffer

Torsdag –> Pizzasnegle og pølsehorn

Fredag –> Vi spiser nok på kræmmermarkedet

Lørdag –> Det bliver nok noget på vej hjem

Søndag –> Til fødselsdag

 

Xoxo signature

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.