Så flyt dog 🏡

Foråret 2016 havde vi to forskellige ejendomsmæglere ude for at vurdere huset.
Det var rigtig gode vurderinger, men vi fik aldrig sat huset til salg, fordi der var nogle ting der kom i vejen som skulle undersøges.
Til sidste endte det med at blive for sent på året at sætte huset til salg. – I følge vores egne holdninger.
For os har vi hele tiden været enige om at huset skulle sættes til salg om foråret eller starten på sommeren.

Nu har vi så igen, her i foråret 2017, haft ejendomsmæglere ude.
Den første var lørdag d. 25. marts for at kigge og vurdere. Den anden var lørdag d. 1. april og en tredje mandag d. 3. april.

Vi har også virkelig optimeret det med at kigge på forskellige huse, tager ud og kigger til åbent huse (også selvom det er nogle vi ved på forhånd vi ikke vil have) Men lige nu samler vi al den inspiration vi overhovedet kan hente. Vi skal vidst også have booket nogle fremvisninger på nogle huse, hvor der ikke er udsigt til åbent hus.
Men det er vigtigt at vi får kigget en masse, selvom vi godt ved hvad det er vi leder efter, så er der alligevel en masse måder at indrette et hus på. Hvordan er pladsen udnyttet? Er der for mange eller for få kvadratmeter? Er grunden stor nok? Er huset i ordenligt stand? Eller er der for meget der skal laves?
Åhh der er så mange spørgsmål.

Hver gang vi har været ude at kigge, snakker vi om det er et ja eller nej fra os. Hvordan vi har det med selve huset, grunden, beliggenheden og hvad der ellers dukker op.
Det er rigtig rart at vi har så gode dialoger om tingene, og hver vores ønsker.
Vi er enige på rigtig mange punkter, i forhold til ønsker. Men så har jeg et ønske, som Christian måske ikke går lige så meget op i, men han har samtidig også et ønske som jeg ikke går så meget op i. Dertil er vi så kommet frem til at vi begge skal have mulighed for at få opfyldt de ønsker, da det er noget der har betydning for os.

Nu har vi så også fået tilbagemeldinger fra de forskellige ejendomsmæglere, med hvordan de vurdere prisen på huset – heldigvis ser det nogenlunde fornuftigt ud. Man vil vel altid gerne have bare lidt mere for det 😉

Nu skal vi så have snakket det hele ordentligt igennem, hvad vil vi, hvilken mægler skal vælges, skal det overhovedet være nu og alle de andre spørgsmål der popper op.

Jeg tror og håber at vi inden alt for længe går i gang med processen om at få et fint skilt op ved vejen.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.