Vinterferie – uge 7

Jeg havde da lykkeligt glemt alt om at Miko har vinterferie allerede.
Det betyder også at jeg havde glemt at han skal hjem til sin far nogle dage i ferien. Det giver mig nogle dage hvor jeg er alene hjemme, i starten af ugen – og hold nu op hvor skal jeg have styr på nogle ting i hjemmet..
Jeg tror også at jeg skal hygge mig med lidt nye perlerier 😄

Vores madplan kunne derfor godt se lidt anderledes ud end den gør – vi har nemlig nogle retter som vi mere eller mindre kun spiser når Miko ikke hjemme. Ikke fordi jeg tror han ikke ville kunne spise dem, men han er meget kræsen, eller han er ikke så glad for at prøve nye ting.

Dog har keg ikke valgt så mange af de retter i denne uge, for det var ikke lige det jeg havde lyst til.

Sådan her ser madplanen for uge 7 altså ud:

Mandag –> Kylling i baconsvøb

Tirsdag –> Stegt flæsk med persillesovs

Onsdag –> Hjemmelavet sandwich

Torsdag –> Pitabrød

Fredag –> Hjemmelavet burger

Lørdag –> Spise på Flammen sammen med Mikos mormor og morfar

Søndags –> Hjemmelavet pizza

Torsdag skal Miko til ridning igen – anden gang han skal afsted. Det gik bare over alle forventninger i sidste uge – held var at alle andre på holdet havde meldt fra, så det var KUN ham. Han blev hurtigt fortrolig med at sidde på hesteryg. Jeg tror at det bliver rigtig godt for ham i længden – jeg har i hvert fald en rigtig god mavefornemmelse med det.
Så må jeg lige vænne mig til at være i nærheden af de store dyr 😨

I weekenden skal vi til Lego World – nøj hvor jeg glæder mig. Det bliver skønt at komme derind igen, og opsnuse en masse ny inspiration 😃
En hel dag, hvor Miko får glæde af sin elskede mormor – morfar Lars tager også med i år, det bliver mega hyggeligt 😊

20170116_205512

Det var alt for denne gang. Tak for at DU læste med 😉

See you next time ;- You know you love me

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.