Min Lego samling 😜

Det er vidst på ingen måde en hemmelighed, at vi her i hjemmet har lidt en passion for Lego.
Som barn legede jeg også en del med Lego, jeg kan dog ikke huske, hvor meget vi havde hjemme hos os selv, men jeg kan huske at når jeg besøgte min ene fætter, så var der kassevis af Lego derhjemme.
Og der blev leget flittigt med det, bygget diverse huse, garager, biler og hvad fantasien ellers rakte til.

Jeg var på shoppetur med min mor, vi tog en tur på Strøget i København – og minsandten om der ikke var kommet en Lego Store midt på gågaden 😛
Vi tog et kig indenfor, ikke fordi at vi skulle have noget. Jeg mener det var i 2011, og på daværende tidspunkt udviste Miko ikke interesse for Lego, ej heller duplo klodserne.
Men jeg synes nu alligevel at det var meget spændende lige at tage et kig indenfor. Jeg er faktisk ret stolt af at være dansker, når nu sådan et KÆMPE brand er blevet så verdens om-spændt.

Lige med et forelskede jeg mig også i, på det tidspunkt, den største Lego kasse der var lavet. Tower Bridge of London – ikke nok med at jeg er HELT head over heals med den her bro i forvejen, men så at kunne få den hjem og stå – og så i Lego klodser. WOW siger jeg bare.
Men den måtte altså lige forblive et ønske – for den kostede alligevel 2100 kr, og det var jo ikke ligefrem for at pengene voksede på træerne, som alenemor på SU 😔
Men så var det, at jeg mødte Christian efter nogle år – og ret hurtigt ikke længere var alenemor, men samlevende med den her gut.
En gut der skulle vise sig, at være rigtig god med Miko – men det er en helt anden historie 😃

Som tidligere skrevet, så er Miko nu blevet MEGA fan af Lego også. Så da vi julen 2015, sad og samlede nogle af alle hans nye Lego æsker som han havde fået til jul og fødselsdag – tog det altså lidt fart.
Jeg fik sådan en nostalgisk følelse, og havde bare lyst til at bruge hele min formue (LÆS: jeg har ingen) på at købe endnu mere Lego til samlingen.

Kort tid efter fyldte jeg selv rundt, og min søde kæreste var så sød at købe mit højeste ønske af Lego til mig – nemlig den underskønne bro.
Så nu står den altså samlet, på toppen af mit vitrineskab i stuen – for alle der kommer og besøger skal jo kunne se den 😉

20170128_150357

 

Inden jeg nåede at få broen hjem, havde vi faktisk været en tur i Lego Shoppen – Christian og jeg, og jeg købte en “lille” Creator Expert med hjem, og det blev altså den som startede min samling. Fairground Mixer – hedder den.
Og inden længe begyndte jeg at ønske mig endnu flere af de flotte Lego Creator Expert æsker. De er noget større – og noget mere avanceret at samle – måske det også er derfor de anbefaler man er over 16 år ved de fleste af dem.

De flotte huse og bygninger som ses herunder, er alle sammen nogle i det foregående år, har sparet sammen til at købe, og har fået hjem i privaten.
Dog er der ikke link til dem alle sammen. De store Expert æsker, er nogle Lego har i butikkerne for en periode, og så udgår de igen – hvor hurtigt de udgår kommer an på hvor populære de er.

 

 

 

Jeg har nogle ønsker, og det er selvfølgelig også nogle af de helt store æsker. Men da de ofte ligger på 1500 kr eller derover, så er det ikke nemt at spare sammen.
Forhåbentlig bliver det nemmere, nu hvor jeg ikke længere er på SU, og skal i gang med at finde et job/elevplads.

20170116_205512

Det var alt for denne gang. Tak for at DU læste med 😉
See you next time ;- You know you love me

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.