Gaveræs

I år var jeg virkelig på forkant med hele det her gaveræs. 🙌
Allerede i starten af november havde jeg fået købt alle Mikos adventsgaver, pakkekalendergaver og ekstra gaver til sokken – som julenissen kom med. 👌
Plus jeg havde styr på Christians adventsgaver. – Han bliver så sur på mig, når jeg køber adventsgaver til ham. Men mon ikke han er ved at lære det. Og lur mig om der ikke også kommer en gave i julesokken hver adventssøndag næste år. 😍

Christian og jeg var ude og juleshoppe da det var Black Friday, og vi fik købt stort set alle gaver. 🎁
Det var en virkelig hyggelig og dejlig shoppedag med ham.
Vi var tidligt afsted, og det var vidst meget heldigt, da der allerede der var mange mennesker, men da vi kørte hjem var der sort alle steder, og det var næsten ikke til at komme ud af byen, for biler alle vegne. 🚗

Jeg synes det er super hyggeligt at pakke gaver ind, så derfor havde vi aftalt at vi ikke gad at bruge tid på at få gaverne pakket ind i butikkerne – hvilket de fleste steder heller ikke kunne lade sig gøre, fordi der var så travlt alle steder.
“Så længe du ikke forventer, at jeg hjælper til, er det helt fint” sagde Christian inden vi kørte hjemmefra.
Det eneste jeg forlangte var at han gad at underholde mig imens, og det gad han heldigvis godt.
Dog endte jeg med at pakke gaverne ind en dag, hvor han ikke var hjemme.

Det er altså også bare en ulempe at købe alle gaverne så tidligt. 🙈
Jeg endte med at få en masse ekstra gaver, til de nærmeste omkring mig.
Tilmed fik jeg købt nogle gaver, som jeg var meget i tvivl om. I tvivl om jeg overhovedet skulle købe dem, fordi jeg ikke vidste hvordan de ville blive modtaget. Og fordi jeg ikke lige vidste hvordan jeg selv ville have det, hvis der kom gaver den anden vej.
Jeg snakkede med min mor om det. Hun snakkede med min bonusfar om det, da hun kom hjem, og de kom frem til at de faktisk ville synes det var en rigtig god ide at købe dem. Eller i hvert fald den ene. En lille gave til min niece for at vise at jeg stadig tænker på hende, selvom jeg ikke har kontakt med hendes forældre mere, og dermed heller ikke hende.
Jeg snakkede også med en veninde om det, og hendes umiddelbare holdning var at jeg skulle købe begge gaver, for netop at vise at de stadig betyder rigtig meget for mig, på trods af at vi ikke har kontakt.
Så derfor købte jeg også den anden gave, til min bror.
At de skulle skabe ballade, var ikke det der var hensigten, men det gjorde de åbenbart. 😔
Jeg vidste at min niece ikke var hjemme juleaften, så samtidig vidste jeg også at den ikke ville blive åbnet den dag.
Men det er så også sidste gang jeg gør noget for at vise hvad de betyder for mig. For de vil tydeligvis ikke opfatte det som det er sendt.
Det ville jeg sgu nok heller ikke, hvis jeg virkelig bare havde set mig sort på afsenderen.
Men nok om det. Det var nu bare en lille gestus om at vise sin kærlighed. ❤

På trods af det, så har jeg virkelig brugt A L T for mange penge på julegaver, kalendergaver og adventsgaver i år.
Men skidt med det. Det er tanken der tæller, og tanken bag alle gaver har været for at glæde modtageren.
Heldigvis blev størstedelen af alle modtagere rigtig glade for deres gaver. 😊
Eller det ved jeg jo selvfølgelig ikke endnu, for Miko har ikke fået alle sine julegaver endnu.
Han har en del der ligger og venter på ham. Vi har valgt at han skal åbne resten af julegaverne nytårsaftensdag.
Så der ligger gaver fra Olde, fætrene, Christians moster og onkel og fra os.
Han åbnede sine julegaver fra mormor og morfar Lars et par dage før jul, da vi var inde for at fejre jul derinde – det var dog kun Miko der åbnede gaver den dag. Han fik også et par julegaver fra os derinde.
Gaverne fra bonus farmor og farfar åbnede han d. 24. december om morgenen, da de meget gerne lige ville ønske ham tillykke med fødselsdagen. Så vi lavede et lækkert morgenbord, og fejrede hans fødselsdag sammen om morgenen. 🇩🇰 💕

wordswag_1481725501945

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.