Family fight

Åhh familie….

Det kan til tider være en hård kamp, at finde ud af hvor man står i forhold til hinanden.

Jeg har været nødt til at passe på selv. Det betyder også at jeg har været nødt til at stille nogle andre familiemedlemmer i en anderledes situation.

Jeg har haft rigtig mange problemer i en årrække med en som er blevet gift ind i familien. Jeg har i den seneste periode fået at vide at det tilsyneladende er mig der skabt alle de problemer der har været de sidste mange år. Men så vidt jeg ved skal der to til en tango. Man er lige gode om det. Jeg vil på ingen måde sige mig fri for at have skabt smerte for den person – psykisk. Lige som at denne her person på ingen måde kan skrive sig fri. De ting der er blevet gjort mod mig er fuldstændig uacceptabelt og beviser virkelig at jeg ikke har betydet så meget som jeg egentlig gik og troede at jeg gjorde. Der blev løjet mig direkte op i ansigtet – jeg ved ikke hvor mange gange – og alt hvad der er blevet sagt til forsvar er – undskyld mig – dårlige undskyldninger.

Desværre har det også kostet mig forholdet til ægtefælden til denne her person. Vi havde ellers en periode på rigtig mange år, hvor vi var rigtig tætte og uadskillelige – vi har stået sammen i tykt og tyndt – hjulpet hinanden når der har været brug for det. Men det forhold brast desværre.

Selvfølgelig ændre tingene sig når man kommer i et forhold, der er ikke den samme tid til familie og venner – for det er jo helt naturligt at man ønsker at bruge tid sammen med sin nye kæreste.
Men man skal bare passe på at man ikke glemmer alle andre omkring sig.

Det er på ingen måde sjovt når man kommer ud i situationer hvor man bliver nødt til at vælge til og fra.
Jeg har haft det svært ved, at blive beskyldt for ting jeg ikke har gjort, men lad nu dem om det. Hvis de får det bedre med at ligge skylden over på mig, så er det helt ok.
Jeg har smalle skuldre, så det hele praller alligevel af.

Jeg er virkelig nødt til at tænke på mig selv, passe på mig selv og gøre hvad der er rigtig for mig. Gøre hvad der er bedst for mig og min lille familie som er sammen med mig hver eneste dag.
Jeg vil ikke leve i en hverdag hvor jeg går og småsur og irriteret over ting der kommer fra de andre.

Ja jeg tænker over hvad andre siger og gør – især når det er nogle der betyder noget for mig, nogle som jeg har lukket ind i mit univers og fortæller ting som ikke alle får at vide.

Derfor gør det også ufatteligt ondt, når der så er nogle som mener at er en nødvendighed at prøve at skade mig på uansvarligvis. Med noget som ikke er gennemtænkt – som i værste fald kunne være endt rigtig galt. Det vil aldrig blive glemt. Det vil altid være grunden til at jeg har mistet tillid til alt for mange personer.

Den sidste tid har samtidig været en lettelse for mig – mit humør har fået et løft og mit overskud er kommet tilbage som aldrig før.
Jeg er meget mere glad.

Som ordsproget så sandt lyder.
☆ Intet er så skidt at det ikke er godt for noget ☆

Jeg havde brug for et par dage til lige at komme mig – men efter dér har jeg faktisk slet ikke været i tvivl om at det har været helt rigtigt at slippe slip denne gang.

No more drama – no more fighting.

 

wordswag_1481725501945

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.