Frustrationer kan man vel få nok af..

Puha det der med at starte på en ny uddannelse, som faktisk skulle ende med at gøre det hele meget nemmere..

Ja det var da i hvert fald det jeg havde i tankerne om at starte på EUX..

På længere sigt vil det også gøre rigtig meget, og hverdagen tager meget hurtigere form end hvad den ellers ville have gjort.. Jeg var sikker på at jeg blev nødt til at gennemføre mine HF enkeltfag som jeg ville kunne have afsluttet sommeren 2017.. For derefter at hoppe videre til ZBC (Zealand Business College) I Næstved, for at gennemføre en finansøkonom..

For først at være helt færdig også med elevtiden sommeren 2021..

 

Lige pludselig tilsmilede lykken mig, og jeg havde muligheden for at starte på EUX Business.. Hvilket vil sige at jeg er færdig med skole januar 2017.. Og så er det bare ud at finde en elevplads 😃

Og endeligt udlært starten af 2019.. For selvfølgelig finder jeg da en elevplads til februar 😂

 

Men så let skulle det så ikke være alligevel 😞

Den ene af mine lærere som jeg skulle have på uddannelsen (7 lektioner om ugen) blev langtidssygemeldt, han er så nu så småt på vej tilbage.. Det har betydet aflyste timer og mega meget bagud i de fag som stadig ikke er fundet en lærer til endnu.

Samtidig stoppede en anden underviser dagen før vi skulle have hende første gang (5 lektioner om ugen).. Heldigvis fik vi en lærer hurtigt til de timer..

Men vi var oppe på 12 aflyste lektioner om ugen i 2 uger.. Det er bare ALT for meget..

 

Ydermere har vi lige haft et 3 uger langt projekt, hvor vi på anden dagen måtte i gang med at finde en ny samarbejdsvirksomhed i mit team, da vi ikke ville kunne få nok udbytte af den virksomhed der var valgt til at starte med..

Vi endte med at få godkendt vores problemformulering halvanden uge inde i projektet og vi mistede alle tre motivationen til at gennemføre rapporten..

Men men men..

Det lykkedes.. Torsdag d. 14. april kl 11.30 kunne vi langt om længe aflevere vores rapport til vores lærer (en halv time før tid) en helt fantastisk følelse 😃

 

Mandag morgen smider læreren bomben om at vi lige skal forberede en fremlæggelse med evaluering og power point på 2 timer 😱

Så i gang med computeren, og vi var klar på ingen tid.. Vi kunne jo vores stof som vi havde arbejdet med 😉

 

Envidere får vi så også lige at vide at vi på 3 dage skal klarlægge hvilket fag og område vi vil koncentrere os om til når der skal skrives SSO..

Jeg dør!!! Det ene problem overtager det andet..

Men en ting jeg har lært af det sidste projekt..

TRO PÅ DIG SELV 😃

Vigtigst af alt.. Jeg ved jo godt at jeg kan.. og er absolut heller ikke i tvivl om at jeg nok skal nå at finde frem til mit område til SSO’en i tide..

Jeg har jo nogle fantastiske vejledere at benytte mig af 😊

Og samtidig det at kunne se enden på alt det her skole halløj gør virkelig det hele meget mere overskueligt.. Altså når man lige har fået lov til at tygge lidt på det 😜

 

So heads up high.. Trust and believe in yourself.. You can do it.. ☺

Peace and love 😙

wordswag_1481725501945

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.