#InstaUpdate maj

Hello darlings 😘

 

Endnu en lækker måned er gået – ikke bare er der sket en masse ting, det har også været helt fantastisk vejr det meste af måneden.
Jo jo bevares, min lille lækre have trænger efterhånden til noget vand, mon jeg snart kan huske at få den vandet, så alle mine blomster ikke dør 🤔
Halvdelen af juni måned er jo så faktisk også ved at være gået, tiden er simpelthen fløjet afsted, og den er blevet nydt med familie og venner.
Desværre har det også betydet at jeg ikke har nået updaten før nu – bedre sent end aldrig som man siger.

Først i maj var jeg et smut forbi lægen, for at få bekræftet graviditet og også få lavet blodprøver til doubletest, som skulle bruges til nakkefoldsscanningen senere på måneden.
Jeg startede jo så også måneden ud med, at vente på det blev den 22. så jeg endelig skulle have første arbejdsdag på det nye job, men det var også med en uro i maven, da jeg ikke havde fået fortalt på jobbet at jeg var gravid.
I mellemtiden kunne jeg så nyde at jeg havde fri, og bare slappe af inden den stod på en ny hverdag.

Den 1. maj havde jeg besøg af min mor. Hun havde en lille blomst og et gavekort med til vores lokale havecenter – for at ønske tillykke med det nye job.
Det er altid dejligt at blive forkælet lidt, især når det er kommer helt uventet.
OG at hun så lige havde en smuk dahlia med til mig, gjorde det jo bare endnu bedre, dem har jeg helt klart forelsket mig godt og grundigt i og der er masser af dem ude i haven.

Miko og jeg kom til at tage en fridag sammen, og det krævede altså en lækker frokost.
Jeg ved godt at han skal passe sin skole, men nogle gange har han brug for at holde fri og bare være derhjemme.
Så vi udnyttede at muligheden var der, efter jobstart er det jo ikke så nemt bare lige at holde fri, men vi kommer da helt klart til at holde nogle dage ind i mellem, hvor det bare er ham og jeg, så må jeg bruge en feriedag på det.

Maj måned er også en måned hvor det hele i haven er begyndt at springe ud – og hold nu fast hvor jeg nyder og elsker at alle farverne kommer frem.
De skønne rhododendron som breder sig godt og bare super smukke.
Ligesom blomsterne på kirsebærtræet springer ud og egentlig er et tegn på at der snart kommer bær på – desværre giver vores træ ikke rigtig nogle bær endnu, men måske det kommer.

Miko havde sin første legeaftale, med to drenge fra klassen – tvillingerne som han altid har været rigtig glad for.
Det var det lækreste skønneste vejr, så vi fik brugt en masse energi og krudt udendørs og bassen var gost træt om aftenen, efter en skøn dag.
Jeg havde bagt en masse pizzasnegle og pølsehorn, og dem blev der faktisk gjort et ret godt indhug i også.
Der er ingen tvivl om at vi skal have lavet en ny aftale med dem, måske i løbet af sommerferien.
Heldigvis har Christian og jeg det også rigtig godt med forældrene, og vi kan nemt bruge en masse timer sammen med dem, mens ungerne hygger.

Vi har også fået grillet en hel del – rigtig mange gange faktisk – vi blev dog til fyldt op af grillmad sidst på måneden og trængte til at få noget “almindeligt” mad også, med kogte kartofler, generelt bare mad der er lavet indendørs på et komfur.
Men samtidig skal vi jo også nyde at vejret er til at være udendørs, så vi har da de fleste dage spist ude, selvom maden er lavet indenfor.
Vi hyggede også med en masse bland selv slik, chips og nye danske jordbær.
Min bedste veninde og hendes kæreste kiggede også forbi, det var en rigtig hyggelig aften vi fik med dem. Og en masse timer der blev brugt.

 

Mors dag gemte sig jo også lige inde midt i maj måned – Miko var ikke hjemme den søndag, så Christian og jeg hyggede med lidt lækker mad på grillen.
Jeg blev dog alligevel forkælet af drengene om mandagen.
Endelig er jeg blevet den lykkelige ejer af Royal Copenhagen Mega Riflet vaser – både en i sort og en i blå.
WhatsNotToLike ♡

Jeg startede på det nye job – og fik mit helt eget domæne derinde.
Et kæmpe bord som kun er mit, et jeg bestemmer over hvordan skal indrettes, det er jo ikke til at klage over.
Det er længe siden jeg har haft en arbejdsplads, hvor jeg føler mig så godt tilpas, et sted hvor jeg føler jeg bliver hørt på, værdsat og accepteret.
Dét er vel også sådan det skal være, er det ikke?
Jeg får flere og flere opgaver og mere ansvar som tiden går.
Min samvittighed knækkede allerede på den første arbejdsdag. Jeg havde det SÅ dårligt over ikke at have fortalt om min graviditet, vi var jo selvfølgelig ikke sikre på at vi skulle fuldføre den, da jeg endnu ikke havde været til nakkefoldsscanning. Jeg havde nogle planlagte fridage i starten af juni, hvor jeg havde fået lagt scanningen, så jeg ikke behøvede at bede om yderligere fri.
Jeg snakkede med Christian, og vi blev enige om at jeg lige så godt kunne sige det.
Da jeg fortalte det, på min anden arbejdsdag, blev jeg mødt af to chefer, som var utrolig glad på mine vegne og samtidig slog de fast, at det stadig var mig de ville have ansat og at de synes jeg skulle rykke min scanning, så den ikke lå på de fridage jeg havde.
Det gjorde jeg og fik en tid 30. maj – heldigvis viste alt sig at være som det skulle, og vi fik rykket terminsdatoen et par dage frem, så den hedder nu 10. december – ja jeg har tydeligvis noget med decemberbørn 👶🏼🎅🎁

 

Jeg tror det var alt for denne gang, det blev da også lige til en længere roman altså.
Håber du overlevede, og hvis du kom med hele vejen hertil, så tusind tak for at læse med 😍

Advertisement

2 thoughts on “#InstaUpdate maj

 1. Det er altid super dejligt, når en virksomhed tager ansvar – også for sine nye medarbejdere. Det er sjældent efterhånden, men godt at høre, og glad på jeres vegne. 🙂

  Like

  1. Ja en virksomhed er nødt til at tage ansvar, men det er vi også som ansatte.
   De er nødt til at træffe en beslutning som de kan leve op til, som virksomhed. Om det er så er godt eller skidt for medarbejderen skal de ikke tænke over.
   Jeg er selvfølgelig bare super glad og lykkelig over den beslutning de har truffet i forhold til mig 😀

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.