Grænser der skal overskrides

Hello darlings 😘
Min jobsituation, som desværre er ret kedelig for tiden, må udfordres. Hvilket betyder at jeg må udfordre mig selv. Jeg må bryde nogle barriere og overskride nogle grænser.

Jeg har siden midten af januar gået hjemme. Og jeg keder mig. Helt enormt. En enkelt gang har jeg været ude i praktik i den periode, som jeg har været på kontanthjælp. Heldigvis starter jeg op i en ny praktikperiode på mandag – det bliver helt fantastisk at komme ud at lave noget igen.

Desværre ved jeg allerede nu, at det ikke fører til en fastansættelse bagefter, og at muligheden slet ikke ligger der, da der ikke er behov for nye medarbejdere. Øv altså. Men det giver noget nyt med i bagagen, og det kan altid bruges.

I sidste uge bevægede jeg mig ud for at finde den her praktik plads, og det gjorde jo slet ikke ondt. Så nu må næste skridt være, at jeg kommer ud forskellige steder for at se om det kunne være frugt til at job. Faktisk har jeg allerede taget første skridt. I morges var jeg nemlig ude på at aflevere en ansøgning, på den arbejdsplads hvor jeg virkelig gerne vil have et job. Så nu må vi om jeg kan være heldig – det kunne altså være SÅ lækkert 😉

Tusind tak for at netop DU læste med

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.