#InstaSummer

Selvom det er vinter og en helt fantastisk tid, kan man godt mindes de dejlige varme stråler fra i sommers ☺

Jeg vil tage jer med tilbage til vores sommer 2016, og vise lidt sommer billeder.

Jeg er blevet KÆMPE fan af instagram, og elsker at dele mine oplevelser og tanker derinde. 😉
Nogle tanker kræver dog lidt mere plads en hvad instagram lige kan rumme, men så er det jo fantastisk at jeg har min lille blog til det 🙂

Instagram er et sted for jeg finder rigtig meget inspiration.
Både til hjemmet, børneværelset og ikke mindst til haven. 🏕
Jeg elsker at jeg har fået en større have, hvor der rigtig er plads til smukke blomster, træer og buske 👌

 

Min 30 års fødselsdag, var en dag som fyldte rigtig meget. Der var en masse planlægning der skulle styr på. Men jeg havde heldigvis de bedste omkring til at hjælpe. 🙌
Selvfølgelig var Christian her, men også min mor, bonusfar, mine svigerforældre og min bedste veninde hjalp alt hvad de kunne – og det priser jeg mig lykkelig for 😊
Det var en helt fantastisk dag, hvor næsten hele familien var samlet. Der var et par enkelte afbud, fra min side men også fra Christians side.
Men det ændre ikke på at dagen var helt vidunderlig. 😍

Et KÆMPE stort tak skal lyde til alle som var med til at gøre min dag helt speciel (også selvom den blev holdt to en halv måned efter selve dagen 🙈)

Min mors fødselsdag, blev holdt i Knuthenborg – en dag hvor børn og barnlige sjæle hyggede sig helt enormt.
Miko hygger sig altid sammen med sin kusine, og denne dag var ingen undtagelse 🙂. Det var en lækker solskinsdag – solen stod højt og varmede skønt. Super dejligt, når nu vi skulle afsted. (Der var en back-up plan, for havde det nu været dårligt vejr, var dagen blevet fejret i Lalandia)

 

Vi var selvfølgelig også en tur i Krokodille Zoo 🐊 – en destination vi kommer til hvert år. Det er bestemt ikke kun barnet der finder fornøjelse ved at komme der. Moderen er KÆMPE fan af stedet, og måden man bliver behandlet på dernede 😃
Et link dertil findes her

 

Vi var også forbi Birkegårdens Haver 🌹🌳 – et sted hvor jeg virkelig blev fascineret. Over alle de smukke blomster, buske og træer i hele parken. Måden der var dekorationer rundt om – inde blandt blomsterne. Virkelig smukt.
Et sted vi helt sikkert gerne vil besøge igen 😉
For yderligere information – følg dette link

 

Det var også en sommer hvor der plads til en masse forkælelse og hygge derhjemme.
Christian valgte at sælge sin båd (og denne gang ikke købe en ny 😖 ) I stedet valgte han at forkæle os alle sammen som familie lidt. Vi fik en ny lækker gasgrill – en eg har ønsket mig i mange år efterhånden. En Char-Broil. Vi fik lavet en ny lækker hyggekrog, hvor den nye grill er placeret, og så er der indkøbt nye havemøbler til hyggekrogen. Det blev til en hjørnesofa med tilhørende bord. Ikke i lounge stil, men et sted hvor vi kan sidde og hygge med maden og samtidig slappe af. 😥😜

Miko fik en ny trampolin – en rimelig stor en , for haven virker godt nok lille nu hvor den står samlet 😨
Dog et kæmpe hit for os alle sammen – der er ikke noget bedre, end når vi alle sammen er deroppe på én gang – men shhh det siger vi ikke til nogle 😝

 

 

Miko og jeg var en tur i legeland sammen med min kusine og nevø (min kusines søn). Det var en super hyggelig tur, og Miko og Malthe legede helt fantastisk sammen – så den relation har vi virkelig sørget for at bygge mere på efterfølgende. 😘
De er så søde, de to, når de  leger. På trods af aldersforskellen på godt 6 et halvt år.
Der var plads til en masse vandleg i haven – både for barn og hund. Christian og jeg var da også med, men den største fornøjelse var helt klart for Miko og Lady – der er bare intet bedre end at få lov til at plaske med vand 😛

Vi havde helt bestemt også plads til en masse tid sammen med familien. Dem SKAL der bare være plads til.
Min fætter og Christian skulle lige have båden en tur i vandet inden den skulle sættes til salg, så Christian vidste alt var som det skulle være med den. Lady og jeg tog med, og hyggede inde på havnen i mens. Vi sluttede dagen deroppe med en “lille” is 😂
Family

 

 

20170116_205512

 

 

Det var alt for denne gang – tak for DU læste med 😉
See you next time ; – You know you love me

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.