Verdens bedste julegave

Mandag d. 22. december omkring kl. 23, begynder jeg at få nogle underlige kramper i maven. Da jeg var gravid på dette tidspunkt og havde termin d. 26. december, regnede vi hurtigt ud at det var veer.
Men de tog ikke rigtig til, så vi sad bare og spillede lidt spil med en veninde som var på besøg.. Næste dag kom min mor på besøg, men veerne ville stadig ikke rigtig tage til.
Vi kontaktede jordemoderen, og hun kom da kl. var ca 19.30 og der manglede jeg stadig at få udslettet 1 cm af livmoderhalsen, og vi da denne besked at det nemt kunne komme til at gå mange timer endnu før der begyndte at ske noget.
Min mor valgte derfor at køre hjem omkring kl 21.
Der gik ca halvanden time og så begyndte veerne ellers at tage voldsomt til. Og min kæreste kontaktede jordemoderen.
Da kl var 23. var hun hos os og hun undersøgte mig. Og der var en grund til de kraftige veer, jeg var nu 3 cm udvidet.
Smerterne var meget voldsomme og jeg ville meget gerne i fødekar, så vandet kunne tage toppen af smerterne. Desværre tog det ikke rigtig nogle af smerterne, men til gengæld var vandet så varmt at jeg følte jeg var ved at besvime op til flere gange.. Så jeg kom af karret igen kl. 2 ca, efter 45 min.
En positiv effekt vandet havde haft var dog at jeg faktisk var næsten helt udvidet, og da kl. var 2.30 fik jeg endelig lov at presse.
Kl. 02.53 d. 24. december kom en lille dreng til verden, med den ene hånd ved den ene kind og en navlestreng to gange om halsen.
Men en sej lille dreng, som slet ikke havde påvirket hjertelyd under fødslen.

Heldigvis havde jeg valgt at føde hjemme, så vi kunne holde juleaften som en lille familie sammen med lidt flere familie medlemmer, hjemme i trygge rammer for den lille ny.

1924289_43738117849_3835_n

wordswag_1481725501945

Advertisement
Posted in Jul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.