Madplan uge 40

Hello darlings 😘


Endelig kommer der en madplan igen, sidste uge var lidt rodet at komme igennem, så den var vist ikke værd at dele madplanen på.

Jeg har nu været i praktik halvdelen af tiden, og det er faktisk ret hyggeligt at være i butikken. Lige bortset fra at mange af dagene har der ikke været et overrand af kunder, så tiden har godt kunne virke lidt lang 🙈 Jeg har også fået lidt nyt og lækkert tøj ud af det, for at kunne have tøjet fra butikken på 😉 Jeg har været så heldig at noget af chefen, og så efterfølgende fået lov til at købe resten billigere – det klager jeg på ingen måde over.

Der er også lige et par små hemmeligheder herhjemme for tiden. Den ene er noget C og jeg begyndte at snakke lidt om her i weekenden, noget som jeg egentlig bare gerne vil i gang med – det vil ændre rigtig meget i hverdagen, at få det gennemført 🙂 Og Miko er også helt og aldeles med på idéen, så må vi bare se om han egentlig var med på det, når det først er løst 😁 Det andet er noget jeg håber at kunne dele med jer meget snart, jeg skal bare lige have det hele til at falde på plads, inden jeg begynder at løfte sløret for den mindste smule 😜 Det er kun ganske få der ved noget om det, og sådan virker det bedst for mig lige for tiden 🙊

Ellers har den sidste uge været stille og rolig, Miko har været til ridning og C arbejdet længe om torsdag for at nå månedsafslutningen – heldigvis kunne han holde tidligt fri fredag, så der ingen problemer var med at hente Miko, nu jeg skulle i praktik til kl 16, hvor SFO’en lukker 😓

I weekenden fik vi tømt det rum vi havde på et lagerhotel, alt mit julepynt er dermed kommet hjem igen 🎅🤶 Det er nu også meget rart at have det herhjemme, i stedet for sådan et sted 😂

 

Madplanen for uge 40 ser derfor således ud: ☟

Mandag ⇝ Krebinetter m. kartofler og stuvede ærter og gulerødder

Tirsdag ⇝ Hjemmetlavet burger

Onsdag ⇝ Kylling med pommes frites og bearnaisesauce

Torsdag ⇝ Pølsehorn og pizzasnegle

Fredag ⇝ Vi spiser hos svigermor og svigerfar

Lørdag ⇝ Ude fra

Søndag ⇝ Kylling i baconsvøb med flødekartofler

 

Tusind tak for at netop DU læste med ♡

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.