90’er flip

Åhh den skønne 90’er tid..
Det var en tid, hvor der skete en masse forandringer i mit liv.
Først flyttede vi (mine forældre, bror og jeg) fra en lille bitte by – Vemmelev, mellem Slagelse og Korsør, til Slagelse.
Jeg startede i skole et års tid efter, hvis jeg husker rigtigt. Og nogle år efter igen, flyttede vi til et andet hus – stadig i Slagelse, men tættere på den skole,  hvor både min bror og jeg gik.
Det var samtidig tættere på min mormor og morfar, og MEGET tættere på min farmor og farfar, det var kun 500 meter hjem til dem tror jeg – og jeg elskede det. Hvem kan ikke lide at være tæt på sine bedsteforældre?

Det var også samtidig en tid, hvor der opstod en masse spændende boy- og girlbands 😉
Og JA jeg var en af dem der forelskede mig i en masse af dem.
Westlife, Backstreet Boys, Boyzone, A1 you name it

Men så var der jo den her helt specielle pigegruppe – Spice Girls – de endte med at blive min HELT store passion. Jeg har brugt rigtig mange penge på merchandise, plakater, blade, magasiner og jeg ved ikke hvad.
Min arbejdede for Faxe (i dag hedder det Royal Unibrew) og der lå en sponsor aftale mellem Pepsi og Spice Girls – så der var nogle gange gaver med hjem, når han kom hjem fra job 😃

Mit værelse var plastret til med plakater, jeg tror faktisk også at jeg havde plakater i loftet.
Jeg havde sengetøj, tøj, sko, krus og jeg kan snart ikke huske alle de ting jeg havde. Men jeg har stadig det meste af det.
Det er nok en af de ting jeg ALDRIG kommer til at skille mig af med – det var jo en stor af mig dengang.

Min ene veninde, var også helt vild med dem, så vi snakkede, fniste, kiggede programmer, film og sang med på musikken for fulde hammer 😉
Jeg husker at hendes farfar var englænder, så de havde tit en masse med fra England, når de havde været der. Og nogle gange havde de altså også noget med til mig.
Jeg har desværre ikke kontakt til denne veninde i dag – tror vi “glemte” hinanden på et tidspunkt efter skolen, og mistede derfor kontakten.
Vi fik senere kontakt igen, men da vi begge fik barn/børn, gik kontakten galt igen. Rigtig ærgerligt, og kunne faktisk godt tænke mig at skabe den forbindelse igen. Men hov, det er da en helt anden snak.

Da det så blev meldt ud at Geri – Ginger Spice ville forlade gruppen, blev jeg sønderknust. Det var det værste der i hele verden kunne ske. Selvom hun ikke var min yndlings, så var det jo bare på ingen måde det samme efterfølgende.
Min veninde var head over heals for Posh Spice, og jeg selv helt vild med Baby Spice.
Måske vi kunne spejle os selv i dem – er det ikke som regel det man gør med sine idoler?

I hvert fald var Spice Girls den popgruppe i 90’erne jeg var allermest vild med. Jeg kunne alle sangene udenad, vidste hvilken rækkefølge de var i på cd’erne og selvfølgelig vidste jeg ALT om pigerne 😂
Filmene skal endelig ikke glemmes – for dem kunne jeg da også udenad – de VHS bånd må da snart være slidt helt op.

Åhh ja, den skønne 90’er tid. Dengang hvor de største bekymringer gik ud på, hvordan popgrupperne hang sammen, og hvem der forlod grupperne 🙈
Det var skønt at bære barn, men jeg er nu også rigtig glad for det liv jeg lever i dag.
Og hører jeg musik fra 90’erne bliver jeg fuldstændig glad i låget, mindes alle de skønne tider og timer jeg havde med mine veninder dengang ♡

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.