Påske perlerier

Det er ingen hemmelighed at jeg er rigtig glad for at sidde nørde med perler. Det er samtidig heller ingen hemmelighed at jeg på ingen måde er kreativt skruet sammen, så når jeg sidder med perlerne, er det altid med et mønster ved siden af.
Det er nu heller ikke noget der genere mig, men nogle gange kan jeg da godt finde på at sætte mit eget præg på mønstret og lave lidt om i det.

Jeg har aldrig været den største fan af påske – eller det vil sige, jeg har aldrig rigtig haft påskepynt fremme til påske. Det har altid kun været julepynt jeg har haft.
Men nu er der altså sneget sig noget pynt ind med søde små kyllinger og harekillinger.
Jeg har fået en masse fra min mor, og jeg er faktisk også begyndt at købe lidt.
Men jeg har altså også fået lavet en masse nyt i perler. Rigtig søde mønstre fra Anja Tacaks.
Mønstrene kan findes på hendes blog lige her.

Jeg elsker at fordybe mig i det, når jeg er alene hjemme. Men samtidig synes jeg også det er rigtig hyggeligt at sidde sammen med Miko og lave en masse perleplader 🙂
Mest fordi at han også synes det er hyggeligt.
Det er lige før at han har lavet flere end mig. Han laver ikke sådan nogle store nogle endnu, men til gengæld laver han dem tit af fri fantasi. Dog har han også lavet et par stykker efter mønster, og hold nu op hvor er han sej til at tælle efter de der små mønstre der er i Hama bøgerne 😉

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.