Gammelkone hobby

I RIGTIG mange år har jeg haft denne hobby – den stammer helt tilbage fra min barndom.
Jeg har altid godt kunne lide at bruge mine hænder og være kreativ – dog følger mit hoved ikke altid med, så at være kreativ af fri fantasi er jeg ikke verdensmester i.

Men så er der den her hobby, hvor man heldigvis i de fleste tilfælde bruger en skabelon.
Jeg er nemlig HELT vild med at brodere. Alle mulige ting.

I tidens løb er det også blevet til en masse forskelligt.
Det seneste jeg har lavet er et juletræs tæppe til min mor. Hun var selv startet på det, men gad ikke rigtig lave det færdigt.
Så da jeg fortalte hende, da jeg endelig var færdig med mit eget lille tæppe til at ligge under det berømte træ ved den dejligste højtid, sagde hun – (nok mest for sjov, men selvfølgelig stadig med et ønske om at jeg gad) om jeg så ikke lige kunne lave hendes færdig.
Selvfølgelig ville jeg det. Dog havde jeg ikke regnet med at det skulle tage mig tre år at få det lavet – men bedre sent end aldrig 😉
Tæppet blev færdig efteråret 2016, og nåede at komme under juletræet det år hos min mor.

[easy-image-collage id=1003]

Jeg har også broderet en del fødselstavler/billeder.
Jeg har lavet en til Miko – selvfølgelig har jeg det 😀
Det er også blevet til en til min guddatter, til en anden venindes søn – sidst men ikke mindst har jeg også lavet en til min niece.
Til min niece har jeg også lavet et billede med Disney prinsesserne og hendes navn derpå.

PhotoGrid_1489300843432

PhotoGrid_1489300920449

Jeg har lavet rigtig mange jule ting – det er nok det der nemmest at finde mønstre på.
Jeg har dog en masse små billeder/mønstre liggende med bamser på, som jeg rigtig gerne vil have lavet. Det skal også nok komme på et tidspunkt – jeg skal bare lige igang igen.
Jeg har desværre også nogle liggende, som ikke er blevet færdige, som jeg uden tvivl håber at få lavet færdig – har dog også besluttet mig for at de skal laves færdige inden jeg begynder på noget nyt.

Jeg vil gerne lave et nyt juletræs tæppe til vores hjem – et der er større end det jeg lavede for nogle år siden. Da Miko også er rigtig glad for juletræer, så har han et kunstigt på værelset, hvert år – og så kan han jo få lov til at få det tæppe ind, for det ville passe godt i størrelsen til det træ han har. Jeg ville så få skrevet hans navn på, hvis han skulle have det ind.

Xoxo signature

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.