På den igen 👌🏼

Hello darlings 😘

 

 

 

Okay, så det er alligevel pænt lang tid siden, jeg har fået opdateret bloggen, bare en lille smule.
Jeg vil rigtig gerne igang igen, og lidt mere stabilt.
Der er sket en hel del den seneste tid, og der er også en del på tegnebrættet for den kommende tid.
Vi har blandt andet fået lavet en masse i huset, i haven og Christian er godt i gang ude i garagen.
Måske du allerede har fulgt lidt med instagram og derfor er nogenlunde opdateret.

Huset

For at tage den lidt fra en ende af, så har vi mere eller mindre fået helt styr på første salen i hytten, at jeg så flytter lidt om hist og her, er en helt anden sag 😜
Vi har også fået lidt mere styr på de sidste to værelser nedenunder, eller det vil sige, det ene værelse er blevet indrettet som gæsteværelse, med en sovesofa og lidt hygge, se billede her. Plus der er kommet lidt af de praktiske kontorting op derinde.

Det andet værelse roder stadig lidt, og der står stadig nogle flyttekasser, men vi kommer da mere og mere i bund med dem.
Der skulle gerne ende med at være tomt derinde(forhåbentlig snart), så vi kan få det malet og sat lidt i stand med nogle borde og hylder på væggene.
Planen er at det skal blive til et lego værelse #BigSurprise, hvor der skal være bord på tre af væggene, eller det meste af to af dem, og en hel væg med bord. Og så skal der ellers bare indrettes en by.
Behøver jeg sige at jeg glæder mig helt vildt til at skulle i gang med at samle alt vores lego igen, som lige nu bare lille i poser og æsker.

Udeliv

Haven fik sig en gedigen tur i påsken, hvor Christian havde lånt en minigraver, så vi nemmere kunne få gravet nogle store rosenbuske op, et hylletræ og en masse hækplanter.
Der var også en jordvold, som skulle jævnes lidt ud.
Det er jo så meget heldigt at Christian selv har en traktor 🚜 med tilhørende fræser, så han nemmere kunne få rettet jorden af og gjort klar til at så græs.

Samtidig har vi købt legetårn og trampolin, og når nu man bor på landet, er det nødvendigt at få det tøjret ordentligt, da det blæser en hel del i Danmark efterhånden, og det gør det altså også her på vores åbne grund.
Så der blev gravet nogle huller og sat stolpesten i, for at fæstne stolperne på legetårnet og benene på trampolinen.
Det er nu også meget rart at man ikke skal tænke over at få bundet trampolinen, når de varsler storm 🌪

Vi er på ingen måde færdige med haven, tværtimod, så har vi kun en lille brøkdel, af alt det vi godt kunne tænke os at få lavet, men alt koster penge – det meste gør i hvert fald. Pengetræet har jeg ikke lige fundet i haven endnu, så vi må tage tingene lidt i etaper, men det er nu også meget rart, når nu vi har planer om at blive boende her resten af livet 🤷🏼‍♀️

Mandens legestue

Christian knokler løs med garagen, og der mangler også afsindig mange timer derude endnu, men han nyder det. Især når det projekt han har gang i lige nu er færdigt, som gør at han endelig kan få pakket alt hans værktøj ud og lagt på hylder, så det er til at finde noget, når vi skal bruge det.
Jeg glæder mig til at se ham få lidt mere ro over garageprojektet, og endnu mere glæder jeg mig til at se, at garagen stille og roligt kommer til at se ud som han drømmer om.
Hvis der er noget han fortjener, så er det at garagen bliver lige som han ønsker 💙

Men hvad så nu?

Ja hvor skal vi hen?
Vi har inviteret hele den pukkelryggede familie til en havefest, hvor det ikke kun er huset vi gerne vi vise frem. Vi har valgt, at fordi Miko blev 10 år juleaften, Noah som skal døbes og Christian som runder et af de skarpe hjørner til sommer, så holder vi én samlet fest 🎉🎈
Den skal planlægges og arrangeres, i og med den skal holdes hjemme i haven, så håber vi selvfølgelig på at det bliver godt vejr ☀️
Det er besluttet at maden bliver bestilt udefra, så vi ikke skal stå og lave en masse af det selv lige op til, eller risikere at noget går tabt (som det gjorde til min runde dag for nogle år siden) – også for at undgå stress og jag på dagen. Der skal selvfølgelig også være nogle i køkkenet, så vi ikke selv skal anrette og fylde op.
Men det er jo kun én ting ud af mange.

Jeg skal tilbage på jobbet – jeg glæder mig, men samtidig er det lidt vemodigt og angst provokerende at skulle til at aflevere Noah i dagpleje. Det skal han da naturligvis nok klare som en superhelt, men det er jo altså meget hyggeligt at gå hjemme sammen med ham.
Når det er sagt, glæder jeg virkelig meget til at få min uddannelse færdig og forhåbentlig får jeg lov til at fortsætte min karriere samme sted.
Det kræver jo selvfølgelig, at de er tilfredse med mig og har lyst til at beholde mig 🤞🏻

Men meget mere om fremtidplanerne en anden god gang.
Der skulle jo gerne være noget at skrive om i de kommende indlæg 😃

Jeg vil takke af for denne gang, og tusinde tak for at du nåede hele vejen herned ♡

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.