Det’ december 🎅🏼🎄

Hello darlings 😘

 

Holy moly, allerede december og det er simpelthen bare en evighed siden, at jeg har fået opdateret noget herinde på bloggen 🤦🏼‍♀️ Jeg vil gøre mit ypperste for at den bliver holdt lidt mere ved lige den kommende tid. Der er sket så mange ting, siden sidste indlæg hvor vi lige havde fået nøglerne til det nye hus.

Årets sidste måned har vi taget hul på, og den første dag er allerede gået og vi er godt i gang med dag 2. Jeg er mega meget bagud i år. Der er ikke pyntet op endnu, jeg har ikke fået lavet juledekorationer eller konfekt endnu 🤷🏼‍♀️ men hvad, jeg når det nok.

Spire har heller ikke meldt sin ankomst endnu, så måske jeg kan nå nogle af småtingene inden han kommer. Jeg vil i hvert fald i gang med at få pyntet op, så når du læser dette indlæg, har nisserne forhåbentlig indfundet deres nye pladser i det nye hus. Julemusikken spiller i baggrunden, og julestemningen fejler bestemt heller ikke noget, Spire danser også rundt til tonerne af jul 😍

Miko holder weekend med mormor og morfar Lars, og jeg ville SÅ gerne at hele hytten er gjort juleklar, når han kommer hjem. Hans pakkekalender blev gjort klar i starten af ugen, og venter på han kommer hjem senere, så han kan få pakket gaver op fra igår og i dag – der er også både adventsgaver til ham og Christian i år. Big Surprise 😁

Julelysene fik vi sat op for 14 dage siden, der havde jeg nemlig høje ambitioner om at julepynten havde været oppe i løbet af denne uge, og at der var blevet lavet en smule konfekt også.

Jeg vil slutte af for denne gang, og så lover jeg at der ikke går næsten 2 måneder igen, før det næste indlæg kommer op 🙈

Hav en rigtig dejlig advents søndag 🎄🎁

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.