Et nyt kapitel 🏡🔑

Hello darlings 😘

 

 

Nøglerne til det nye hus er nu kommet i vores hænder, det er virkelig en underlig følelse, men uden tvivl også en helt vidunderlig følelse.
Endelig er to en halv måneds venten overstået, og endelig er huset vores 😍

Men det betyder jo også at vi lige om lidt skal sige farvel til det hus, hvor Christian og jeg startede vores liv sammen.
Det hus hvor vi startede med, at være en lille familie, det sted vi i fire år har kaldt for hjem (nogle flere år for C’s vedkommende).
Et lille hus som betyder så ufatteligt meget. Jeg er på ingen måde i tvivl om, at det bliver så ubeskriveligt hårdt at aflevere nøglerne.
Bare det at skrive om det giver nogle sæt i kroppen, som ebber af sorg, ked af det hed og utryghed, og tårerne presser sig da også på. Samtidig render der jo også en masse glæde igennem kroppen, fordi vi endelig har fået huset solgt og fundet et som kan give os, den plads vi længe har eftersøgt.
Men det er alligevel en ambivalent følelse både at være super lykkelig og mega trist på samme tid. Hvilket ben stiller man sig lige på 😔

Jeg har da trods alt prøvet at flytte en del gange efterhånden, hvorimod det er det første sted Christian har boet, udover hjemme hos sine forældre selvfølgelig. Jeg tænker at det nok er en endnu hårdere følelse for ham, at han nu skal sige farvel til sit første hjem, som et selvstændigt individ.

Vi glæder os alle rigtig meget til, at tage rigtigt hul på det her nye kapitel i vores liv.
Mandag morgen, da jeg vækkede Miko, var det første han sagde; “Vi skal have nøglerne til det nye hus i dag”.
Men jeg ved også at han kommer til at savne det andet hus helt enormt, og det bliver også svært for ham, at skulle give slip. Han sagde nemlig kort efter sådan her mens han aede væggen: “Jeg kommer til at savne det her hus”. Av altså 😢
Måske han har rigtig godt af, at være en del af processen, så han kan følge med ♡

De næste dage skal bruges på, at få malet et par af rummene i det nye hus, så vi er klar til at få indrettet vores nye stue og soveværelse. Dernæst skal vi have det køkken ned, som er derude, da vi har valgt at skifte køkkenet med det samme. Det bliver et større projekt, at få styr på køkkenet, og der kommer nok til at være flere dage uden mulighed for at lave varm mad. Men jeg glæder mig sådan til at få det nye køkken op, se om det lever op til forventningerne, ud fra de billeder vi har fået tegnet 🙏🏼

Vi skal selvfølgelig også lige have pakket de sidste småting i det gamle hus sammen, og jeg er da også helt sikkert på, at vi nok skal nå det hele. Men lige nu, der føler jeg det hele er lidt uoverskueligt at det allerede er på lørdag, vi rykker teltpælene op og flytter. Heldigvis er vi omgivet af nogle fantastiske mennesker, som har lyst til at komme og give en hånd med for at hjælpe os på den ene eller den anden måde. At være gravid samtidig med at skulle flytte, kan på ingen måde anbefales, jeg synes i hvert fald ikke det er en særlig rar følelse, ikke bare at kunne gøre de ting der passer mig 🤦🏼‍♀️

I dag (onsdag) har Miko en fridag fra skole, så ham og jeg har kunne kører nogle af hans ting ud i huset, stille og roligt. Det gav også anledning til at have Lady med, og mens vi hentede læs nummer to, kunne hun da lige få lov til at prøve, at være i huset alene. Det gik også super fint 🐶

Vi var så heldige, at vi igår fik den første hjælp, så der blev vasket en del vægge ned, køleskab og fryser er rengjort, og en masse skabe er klar til at blive fyldte. Der er faktisk også i skrivende stund, nogle i gang med at male de første vægge derude. Miko, Lady og jeg er kørt hjem i “det røde hus” og prøver at få pakket så meget som muligt, inden Christian har fri fra job, for at overraske ham med at den byrde er flyttet fra hans skuldre. Når han så har fri, fylder vi begge biler og tager så meget med i det nye hus som muligt, og Lady kommer selvfølgelig også med derud igen 😜

Det bliver sjovt at skulle i gang med indretningen, af hele hytten, når vi engang er kommet igennem malerarbejdet. Da vi har valgt at skifte nogle af vores møbler ud, synes jeg også det er mega fedt, at vi (læs; jeg) har fundet en serie, som faktisk kan benyttes i hele huset. Nye ting koster penge, og der fulgte desværre ikke et pengetræ med hus og have, så vi må tage tingene lidt i små step. Nu er det jo også snart jul, hvor vi har mulighed for at ønske os en masse til huset 🎅🏼

Der skal nye værelser til barn og baby, Mikos værelse har første prioritet, men bliver først lavet, mens han er på ferie hjemme hos sin far i efterårsferien. Jeg håber at kunne indrette et værelse til ham, som han bliver helt vild med. Men nyt værelse betyder også nye møbler – i hvert fald nogle af dem. Så der skal overstås en shoppetur i Ikea 😓 Fik jeg sagt at jeg ikke er god til Ikea, hvis der samtidig er mange mennesker. Men der er mange lækre blomster og planter derinde, så jeg må forkæle mig selv lidt, med nogle nye blomster 😜

 

Jeg takker af for denne gang, og skynder mig tilbage til pakkeriet, så vi forhåbentlig snart er HELT klar til at flytte 🤞🏼

Tusind tak for at du har lyst til at læse med, det betyder ufatteligt meget for mig ♡

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.