#InstaUpdate August 🌷

Hello darlings 😘

 

 

August startede midt i ferien, den meget varme sommer. Jeg synes bestemt ikke alle de dage over 30 grader har været behagelige. Måske det også hænger sammen med at det er ekstra varmt, når man er gravid 😓
En af de første dage i måneden. tog vi turen over broen for at besøge LegoHouse. Vi havde kort været forbi i marts, da vi havde været på forlænget weekend med min mor, og lige siden der, har Miko sagt at han gerne vil over og se det store træ i Legohuset.
Så det måtte vi jo gøre – der er ikke mange ting, han siger at han gerne vil, så når han endelig siger noget, er det bare med at bide på 😂

I takt med at vi skal flytte, har vi taget til overvejelse, hvilke møbler vi gerne vil have med, og hvilke vi egentlig ikke føler for at gemme længere. Det har gjort, at vi har sat en masse ting til salg i løbet af den sidste måned, heldigvis er de fleste af tingene også røget ret hurtigt.
Det første der blev solgt var vores flotte vitrineskab og skænk i stuen, hvor vi ellers havde alle vores glas, tallerkener og diverse. Så der er blevet pakket nogle flyttekasser, og så har vi rykket den rumdeler vi havde i soveværelset, ind i stuen, for at have et sted til tallerkener og glas 😅

Efter ferie kommer hverdag. Jeg havde virkelig frygtet at det skulle blive hårdt, at vækkeuret igen ringede kl 5.30 – men nej, ligeså nemt som det var inden ferien, at komme op ligeså nemt var det også da vi skulle til og i gang igen. Det hænger selvfølgelig nok sammen med at jeg har en hverdag, som jeg er super glad for.
Men hverdagslivet kræver også en god start på dagen, så i gang med bageriet og nybagte boller til morgenmad – så er der vist ikke noget at klage over.
Desværre viser det sig, at min krop ikke helt er så ung mere, og jeg begynder at få ondt i lænd, ryg og hofte.
Samvittigheden rammer hårdt, da det påvirker både på jobbet og derhjemme.

Efter at have modtaget en babybog til BabySpire – blev min forventning heldigvis plejet til fulde. Mapperne fra Prik & Streg levede så meget op til forventningerne, at jeg valgte at bestille en til Miko også. Selvom der nok er meget jeg ikke kan huske, så er der også RIGTIG meget jeg kan huske, som kan blive skrevet ind i bogen til ham.
Det er vigtigt for mig at der bliver samlet en masse minder sammen, som både Miko og Spire kan kigge tilbage på, når de bliver ældre, er flyttet hjemmefra og selv har fået en familie, hvor de kan vise noget fra deres barndom.
Derfor synes jeg også det er super fedt, at det er en mappe, hvor jeg selv kan sætte andre sider ind i, ting som jeg synes er relevant. En plasticlomme med forskellige ting, f.eks. den første billet til busturen, til sommerland eller hvad det nu end kunne være 💙

Jeg synes også rigtig godt om de ekstra udvidelses sider, hvorpå man kan skrive barnets tanker omkring, at der kommer en baby i familien. Det kan være svært at sætte ord på, men samtidig kan det være hyggeligt at tænke tilbage på, hvordan man tænkte det ville blive før babyen kom og så hvordan det faktisk er efter denne her lille skabning, skal være en del af hverdagen 🙌🏼

Allerede for lang tid siden begyndte jeg købe de forskellige ting jeg skal bruge til pakkekalender gaverne i år – det er jo godt at være på forkant, og december er i forvejen en rigtig dyr måned.
At vi skal flytte et par måneder før, der kommer en lille baby mere gør jo nok ikke ligefrem noget positivt for økonomien i den måned 🎁
Vi snakker da også om, at vi skal fejre julen, hjemme i vores nye hus, sammen med Christians forældre og hans søster med hendes familie. Som hun siger, så er det op til os, om vi har lyst til at få huset fuld af gæster, kort tid efter den lille guldklump er kommet til verden 👶🏼

Jeg var i fakta en dag, sammen med Miko, hvor han så de her ninjago ting – og dem er han altså ret vild med, så jeg måtte komme på en undskyldning for at kunne købe to ekstra, nu han kun kunne få lov til at få én samme dag.
Men to ekstra gaver til julemåneden, det klager jeg ikke over at få med hjem.

Da jeg var gravid med Miko, var en mine største cravings klementiner, i ret stor stil. Nogle dage kunne jeg spise et helt net 🤰🏼
Da jeg så en tirsdag morgen, skulle handle morgenmad til mekanikerne som jeg plejer, så at der var kommet klementiner i butikken, kunne jeg på ingen gå forbi, uden at tage sådan et net med.
Jeg frygtede lidt at de ville være sure, men de var simpelthen bare så lækre og søde i smagen 😋

Miko har også alle dage været helt solgt i de der små skønne frugter, så det første han sagde til mig, da han så dem var, at han gerne ville have sådan nogle med i skole dagen efter, og det fik han selvfølgelig lov til.
Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Jeg synes det er mega hyggeligt, at gøre lidt ekstra ud af hans madpakke, så han også synes den er spændende at pakke ud og sætte tænderne i.
Jeg har aldrig selv været fan af en kedelig og flad madpakke, hvorfor skal mit barn så have sådan en.
En masse lækkerier, både af det sunde og det usunde, selvfølgelig med en balance, hvor der kun er en lille del usundt.

Vi havde også den fornøjelse og kæmpe oplevelse, at få muligheden for at komme ud at se min mor og bonusfar flyve luftballon. Det var Danmarks største ballon de skulle ud at flyve i. 12.000 kubik luft er der inde i den omkring 40 meter høje ballon. Det er altså alligevel en pæn sjat.
Inden ballonen sættes i luften, testes brænderne, for at sikre alt er som det skal være. Godt nok blev der sagt at de larmede lidt, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig at de ville larme SÅ meget. Miko blev super forskrækket og begyndte at hyrperventilere og ville bare gerne hjem. Jeg kan egentlig godt forstå ham. Vi fik overtalt til at blive og han endte med at få en super god oplevelse ud af det.
Heldigvis da.

Sidst men ikke mindst, fik vi også solgt vores sengeramme, så det kostede lige et par dage, hvor madrasserne bare lå på gulvet, Mikos seng ved siden af.
Der er ingen tvivl om at han nyder vores samsovning for tiden. Og han skal da også lige have et par dage, efter vi er flyttet, hvor han får lov til at sove sammen med os, inden han bliver rykket på eget værelse.
Jeg er så småt i gang med at planlægge, hvordan hans værelse skal indrettes, og jeg glæder mig sådan til at kunne overraske ham med et nyt værelse. Når vi engang er flyttet og han lige har nået en uges ferie hos sin far i efterårsferien.
Så må det være tid til at indrette babys værelse, når jeg først hopper på barsel.

Som altid er super glad for at du har haft lyst til at læse mit lille indlæg, og håber bestemt at du vender tilbage igen en anden gang ♡

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.