#InstaUpdate Juli 🌞

Hello darlings 😘

 

Fy for en varm måned – og varmen fortsætter tydeligvis lidt endnu.
Vi skal da så absolut heller ikke klage, hvis vi sammenligner med den sommer vi havde sidste år. Men for dælen det har jo nærmest ikke været til at holde ud.
Jeg synes i hvert fald, at det er meget varmt at være gravid.

Jeg elsker hvordan varmen påvirker alt livet i haven. Især den smukke åkande, som vi har i det lille vandbassin.
Det kunne dog godt trænge til lidt rengøring og udskiftning af vandet efterhånden (dvs. på nuværende tidspunkt, bare lidt mere vand i, efter de sidste mange ugers tørke). Ligesom alle de andre planter og blomster, virkelig trænger til vand, og på ingen måde er pæne mere.

Selvom det har været sommerferie periode, så har jeg stadig været på arbejde de første 3 uger af juli – det krævede også at jeg fik en madpakke med.
Jeg er ikke altid god til rugbrød i en madpakke, så derfor gør jeg gerne lidt ekstra ud af det. Nogle lækre boller eller noget andet lækkert brød, så bliver madpakken altså noget mere spændende.Jeg vælger selvfølgelig ikke helt hvidt brød, da der også gerne må være noget energi i maden.

Miko får også noget lækkert sandwichbrød med, da han lige for tiden ikke gider spise almindeligt rugbrød, og for mig er det altså vigtigere at han spiser noget, end at det måske ikke lige er det helt rigtige.

 

Der er efterhånden også begyndt at komme en hel del flere ting hjem til Spire, og især denne, den har jeg glædet mig til, og jeg er da også så småt begyndt at skrive en lille smule i den.
Jeg overvejer faktisk at anskaffe en mere, for at have en til Miko også, for den har virkelig en masse gode sider og muligheder for at skrive en hel masse om de kære smås barndom, helt frem til de er 7 år.
Og for Miko, kunne det være sjovt at have de sider, hvor man kan udfylde tanker omkring at skulle være storebror.

 

Vi har valgt at Spire skal fødes hjemme, så derfor har vi også skulle have besøg af vores jordemoder, i hvert fald den ene af dem. Det er så fint at det hele bare foregår der hjemme, så der ikke er noget med at man skal ud andre steder.
Da vejret var så super fint, kunne vi sidde ude på terrassen og selvfølgelig med lidt lækkerier.

 

Fik jeg fortalt at jeg er helt vild med mit job? Hvis jeg af en eller anden årsag, ikke kan være på arbejdspladsen, fordi der er lægebesøg, sygehusbesøg eller andet, evt noget med Miko, som gør at jeg er nødsaget til at blive hjemme, så har jeg heldigvis muligheden for at arbejde hjemme.
Ulempen er så selvfølgelig hvis Miko vågner en morgen og er syg, og jeg så skal et smut forbi Roskilde for, at hente min computer og noget at lave. Men jeg er helt vild med at muligheden ligger der.
Efterhånden som der kommer mere fyld på arbejdsdagen,  bliver det også nemmere at have computeren med frem og tilbage lidt oftere.

Rutiner er fantastiske, især når man har barn og skal tidligt op om morgenen og afsted til både SFO/skole og arbejde.Det er en prøve i sig selv, at få Miko ud af sengen allerede kl. 06. om morgenen, men vi har da klaret det nogenlunde indtil videre. Han kommer til at nyde at jeg render på barsel om små 3 måneder, så han kan få lov til at sove lidt længere igen.
Men der skal morgenmad til, og der skal noget til at skylle morgenmaden ned.
Og jeg er altså blevet helt vild med de her juice – jeg har nu altid været ret glad for Capri-Sun, men lige den der med mango og passionsfrugt, den er jeg blevet svært glad for. Så hvis du ser den på tilbud nogle steder, skal du endelig ikke holde dig tilbage for at fortælle mig det. Jeg har efterhånden et lille kager af dem, men for dælen de er altså også bare gode.

 

 

Min søde kæreste havde også fødselsdag i juli måned, det skulle selvfølgelig fejres.
Han fik lidt gaver og så var vi ude at spise brunch. Miko var ikke hjemme den dag, hvor han havde fødselsdag, så det var bare Christian og jeg.
Han fik en gave ad gangen i løbet af hele dagen. Den første fik han da vi var ude at spise brunch (som han ikke vidste noget om), en bog “Du skal være far – og du har 40 uger til at fatte det”.
Egentlig tror jeg, at han har fattet at han skal være far, og selvom at han har taget Miko til sig, som sin egen, så tror jeg at han bliver overrasket over hvilke følelser, man får for sådan en lille størrelse, når man først står med baby i armene.

Juli måned var også den måned, hvor vi langt om længe kunne sætte et nyt skilt i stativet, som vi egentlig havde taget ned, og opgivet hussalget.
Huset var i hvert fald taget af markedet, da vi blev ringet op, om at der var nogle som gerne ville have en anden gangs fremvisning på huset. Allerede efter fremvisningen, inden de er kørt fra huset, snakker de med vores mægler og afgiver et bud.
Vi acceptere og møder nogle af deres betingelser med nogle mod kriterier, som til sidst ender med at mødes.
Så huset er altså solgt. Dog opstår der lidt fra deres advokat (åbenbart meget normalt) men vi har så i mellemtiden skrevet under på et andet hus, så vi får lidt sved på panden, men efter halvanden uge har det hele løst sig og vi skal derfor nu bare vente på at overtage det nye hus.
Hvis nu du skulle være i tvivl så GLÆDER jeg mig helt vildt 😀

Endelig nåede jeg også halvvejs i graviditeten, en milepæl jeg har ventet længe på. Det betød også at vi skulle til scanning på sygehuset, til misdannelsesscanning.
Heldigvis viste alt sig, at være som det skulle.
Vi fik at vide at Spire stadig er en dreng, det er jo meget godt, nu vi ligesom har forberedt Miko på at han skal til have en lillebror 😛

Sommerferien for mit vedkommende startede også i denne måned. Samme dag hvor jeg var halvvejs i graviditeten, var første feriedag.
Weekenden op til havde vi inviteret familien til en frokost og kaffe efterfølgende, for at fejre fødselsdag for Christian.
En super hyggelig eftermiddag, men for dælen hvor var det dog varmt, at rende frem og tilbage og få tilberedt en masse mad, kage og lækkerier.

Den første uge af ferien blev egentlig mest brugt på, at få lavet lidt forskelligt praktisk, blandt andet at få pakket en masse flyttekasser, få flyttet lidt rundt, sådan så vi har plads til at opbevare dem et sted. Vi slappede også en hel del af, da varmen var helt ekstrem, Miko og Lady hyggede sig i haven med en masse vandleg.

Ferien skulle jo så selvfølgelig ikke bare være kedelig og fyldt med alt det praktiske, så vi snakkede med Miko om, hvad han godt kunne tænke sig at i løbet af ferien. En af de ting han nævnte, var at han gerne ville i Sommerland Sjælland.
Det valgte vi naturligvis at lytte til, så vi smuttede en tur til Nørre Asmindrup, en meget varm mandag sidst i juli.
En af fordelene ved sommerland er at de har et vandland, og lur mig om det ikke også var grunden til at bassen gerne ville der forbi.
Han tog godt og grundigt røven på mig, da han lige pludselig skulle prøve en af forlystelserne alene.
Men han gjorde altså mere end én gang.
Lille tossede dreng – men se ham lige – der er ingen tvivl om at han hyggede sig 😍

Jeg må vist hellere slutte af for denne gang – det blev også til en længere roman i denne måned. Måske august updaten bliver lidt kortere. Man kan vist aldrig være helt sikker med mig 😜

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.