Veninder 👭🏼

Hello darlings 😘

 

 

Kender du det, at du alle vegne ser, at andre har de her grupper med en flok tøser/veninder, som mødes, hygger, laver fis og ballade og bare er der for hinanden og støtter hinanden i tykt og tyndt?
Der er altid en man kan gå til, hvis der er noget som plager én.

Jeg har aldrig rigtig været god til, at være i et selskab med for mange tøser på én gang, alt det der tøsefnidder, drama og løjer – det har bare aldrig rigtig været mig.
Alligevel må jeg indrømme, at jeg er nået til et stadie i mit liv, hvor jeg virkelig savner at være en del af sådan en gruppe.
Altid at have nogle der står bag mig, altid at have nogle jeg kunne mødes med og ses med, og noget så banalt, som at have nogle som liker og kommenterer ens opslag diverse steder, nogle som giver konstruktiv kritik, men så sandelig også ros for alt det gode.

Jeg ser flere steder, både i tv og på de sociale medier (nok mest på instagram), at det er populært, at man samles og laver ting sammen.
På Instagram er det også blevet populært, at være i en gruppe, hvor man måske ikke har mødt hinanden, men den her gruppe liker og kommentere hinandens billeder, og ender derfor med at få et rigtig godt sammenhold. Det kræver jo selvfølgelig at der er en vis kemi (det kan faktisk godt opstå, selvom man ikke har mødt hinanden). Og i mange tilfælde ender man med at blive ret tætte.
Sådan noget ville jeg virkelig gerne være en del af – og det var jeg nu egentlig også, men jeg synes der manglede noget, måske det var mig, som ikke helt kunne relatere, til hvad de andre delte og som gjorde det svært for mig, at være 100% til stede. Måske følte jeg mig i virkeligheden bare ikke på bølgelængde med dem alle sammen. Altså jeg ved godt, at man ikke kan ramme plet, med alle mennesker i sådan en gruppe, men størstedelen må da egentlig gerne være nogle man klikker med 🤔
Samtidig startede jeg på mit nye job, som jo så tog en hel del af min tid, som også gjorde det svært, at nå at følge med til at like og kommentere på alles billeder, hver dag.
For der skulle jo også samtidig være tid til familien.
Jeg ville elske at få skabt en ny gruppe, med nogle som jeg allerede føler jeg har en god kemi med, måske også lærer nogle nye at kende, endnu federe ville være, hvis det var nogle som måske bor her i omegnen/på Sjælland, så man også har mulighed for at mødes og hygge.

Selvfølgelig har jeg veninder, og gud i himlen, hvor jeg elsker de tøser.
Men det er bare ikke det samme.
Selvfølgelig kan jeg altid gå til dem, hvis der er noget der plager mig. Men afstanden til dem er bare efterhånden halv lang, vi har alle sammen hver vores job, så tiden svømmer vi heller ikke ligefrem i, så det dér med at ses er noget der skal planlægges, og det kan være ret svært at få alles kalendere til at passe sammen 😟

Jeg ved ikke hvad det er, jeg synes bare der mangler et eller andet.
Det er MEGA svært at forklare, og jeg er også ret bange for at komme til at såre nogle, for det er jo slet ikke min hensigt 🤔

Jeg havde bare lige nogle tanker jeg havde brug for at få afløb for – og tusind tak for at du havde lyst til at læse med ♡

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.