#InstaUpdate April 🌱

Hello darlings 😘

 

Så er april afsluttet, der er som altid sket en hel del i månedens løb.
Her kommer den sædvanlige update. Mange af tingene har allerede været tilgængelige på instagram, men her kommer de altså i samlet flok.
Hvis du skulle have lyst til at følge med på instagram, for løbende opdateringer, så finder du min profil lige her og jeg vil selvfølgelig blive super lykkelig, hvis du har lyst til at følge med, eller måske smide en lille kommentar, når du har lyst dette post 😄

April er måneden, hvor jeg kan fejre årsdag for mit rygestop, i år er det 2 år siden jeg stoppede med det pjat, og hold nu op, hvor jeg er glad for den beslutning.
Det er nok noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Der har igen i april, været nogle fremvisninger af huset, men vi har stadig ikke fået en handel. Dog kæmper vi stadig, da vi har haft en på krogen i små 3 måneder nu. Han er selvstændig, italiener og ret så langsom 🙈 men han hænger stadig i, og forhåbentlig kommer der snart en afklaring.

April har været en shoppemåned – Miko har fået en masse nyt og lækkert tøj, og moderen har fået en lille smule også.
Det er nu sommergarderoben skal udskiftes, så det kræver altså lidt ind i mellem 👕
Vi har også været til en enkelt bisættelse, det er aldrig sjovt, men det skal gøres.

Vejret har også haft vist sig fra sin skønneste side, og der har været masser af grillaftener. Den første aften vi sad ude og nød at tænde grillen for første gang i år, var d. 10. april – det er altså luksus, og der har godt nok været masser af grillhygge siden.
Når det er vejr til at grille, er det også vejr til at lave noget i haven.
I og med huset er til salg, er det ikke flere millioner der bliver kastet efter fornyelse af blomsterne. Men selvfølgelig skal der noget nyt til, vi bor her jo stadig selv og vil gerne have noget pænt at kigge på.

I takt med at jeg er arbejdssøgende, søger jeg jo selvfølgelig en masse forskellige stillinger. En dag så jeg et opslag på facebook, hvor der blev søgt efter en kontorelev – og den stilling søgte jeg selvfølgelig, da det er den vej jeg gerne vil.
Efter noget tid, modtager jeg en mail, om at de gerne vil have mig til samtale – fedt!!
Jeg skyndte mig at svare dem, og takke ja tak til at komme til den samtale, og fik et super godt indtryk af dem og af arbejdspladsen som helhed. Så jeg ventede jo spænding på at få besked på, om jeg havde fået jobbet.
Da opkaldet kom (på et ret uheldigt tidspunkt, og jeg ringede tilbage til dem) fik jeg oplyst at de havde været rigtig glade for at have mig til samtale, og derfor ville de gerne have en snak mere med mig.
Så samtale 2 kom altså også i hus – endnu mere fedt!!
Efter denne samtale, håbede jeg inderligt at de ville ringe til mig og og fortælle at det var mig de havde valgt, og ikke den anden der også skulle til samtale.
Opkaldet kom – og jeg var den de havde valgt – happiness overload 
Så nu venter jeg på at datoen for første arbejdsdag melder sig, og jeg nyder selvfølgelig at holde fri indtil da – især når vejret er så lækkert 🤩

Jobbet var ikke den eneste overraskelses nyhed i april måned – der var nemlig en lille en mere. Og jeg hader at det er noget jeg ikke kan dele endnu, og jeg undskylder mange gange for at bringe det på banen, uden at kunne oplyse hvad det drejer sig om, men jeg er simpelthen ved at springe indeni 🤫
Jeg kan afsløre at det er noget positivt – også derfor jeg synes det er svært at holde det inde efterhånden.

Miko var en tur på sygehuset for at få botox, og hvis du læste med i sidste måned, ved du også at det betyder han skulle en tur i narkose 💉
Jeg hader det virkelig. Men denne gang var han sej, der var de skønneste personer omkring os på stuen, hvor han skulle have lagt venflon og lægges til at sove.
Det gjorde selvfølgelig det hele noget nemmere, men jeg brød nu alligevel sammen, da jeg først kom ud i venteværelset.
Måske det bare er ventetiden der er den værste.
Fire minutter var han i narkose, så det var jo ikke alverden, men der gik altså længere tid, før jeg fik lov til at komme ind til ham.
Og så var han så heldig at han fik lov til at få en lille ny Theo bamse til samlingen – som han så sødt sagde da han fik den, inden han blev lagt i narkose “Nu har jeg fire af dem” 💙

Der blev inviteret til børnefødselsdag på Club Harlekin i Holbæk, en af Mikos klassekammerater havde fået muligheden for at fejre herlighederne der, og det var virkelig et fedt påfund og ungerne hyggede sig gevaldigt. Det gjorde alle de voksne nu også 😜 Der var liv og glade dage, med piñata fyldt med lækkerier, pizza, pommes frites, sodavand og chips – whats not to like? 🤷🏼‍♀️
Moderen her fik sagt lidt for højt at en Redbull ville være lækkert, nu jeg ikke havde fået sådan én i 100 år, og vupti så fik jeg lige sådan en 🤗

 

Sidste dag i måneden var Miko og jeg, som så mange gange den sidste i måneden, alene hjemme til aftensmaden. Det fejrede vi ved at hente en masse lækkerier fra McDonald’s 🍔🍟🥤
Christian er ikke altid den største fan af det mad, jeg kan bestemt også godt få for meget af det, men jeg kan alligevel nok spise det oftere end C har lyst.

Jeg fik også nydt en lækker brunch med en skøn veninde, og der blev snakket og hygget en hel del. Men det plejer vi jo, når vi endelig har tid til at ses 💕

 

Jeg tror jeg er kommet omkring de største begivenheder i denne måned nu.
Tusind tak for at du har haft lyst til at læse med hele vejen hertil – det gør mig ufattelig glad ♡

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.