#InstaUpdate marts 🌱

Hello darlings 😘

 

 

Marts måned har været en helt fantastisk måned – der er sket mange sjove og forunderlige ting.
Jeg vil her komme med et lille udpluk af de oplevelser vi har haft.
Der er sket mange andre ting, men jeg kan desværre ikke komme ind på det hele – hvis du skulle være nysgerrig er du velkommen til at hoppe over på min instagram profil, der kan du læse meget mere af vores hverdag.

Måneden startede ud med, som de fleste af jer nok ved, at jeg havde fødselsdag.
Jeg stod op til det fineste kort fra Christian, som lå på spisebordet. Virkelig en dejlig måde at starte dagen, når nu han ikke kunne være hjemme sammen med mig.
Da drengene var kommet hjem fra skole og arbejde, overraskede Christian med nogle lækre gaver 🎁
Bagefter tog vi ud at spise – på Jensen’s Bøfhus i Greve.
Det er ikke et vildt fancy sted, men jeg har altid været glad for maden der, og så er det virkelig overkommelige priser.

Miko har været til fødselsdag hos en af sine klassekammerater (det blev holdt på skolen, da vi er så heldige at kunne låne skolens lokaler i ferier og weekender).
Fødselsdagen blev holdt samme dag, som jeg havde planlagt at holde fødselsdag for familien. jeg valgte derfor ikke at holde noget for familien i år – lidt underligt, en alligevel helt ok 🎈

Min mor havde inviteret os på en lille forlænget weekend, i det jyske.
Det glædede vi os selvfølgelig rigtig meget til at komme afsted til. Det var i en lækker hytte, hvor der var plads til alle.
Min bror og hans lille familie, var naturligvis også inviteret med. Ungerne hyggede sig helt vildt og gensyns glæden ville ingen ende tage.
Det er så dejligt at de stadig har det godt sammen, efter alt det der er sket, og nu hvor de ikke ser hinanden særlig ofte mere. Jeg er på ingen måde i tvivl om at Miko e l s k e r tiden med sin kusine.
Lykken var at de skulle sove på samme værelse 😝

Min mor havde selvfølgelig sørget for at der blev fejret lidt fødselsdag for mig derovre, nu jeg ikke selv havde arrangeret noget  – det var super dejligt, så fik jeg da et par gaver alligevel.
Jeg blev da heller ikke snydt af min bror.
En masse lækkerier jeg fik med mig hjem ♡ Inden vi smuttede helt hjem, lagde vi vejen ind forbi LEGO House i Billund – vi var forbi og se det mens de var igang med at bygge for et års tid siden, da vi var i Lalandia.
Denne gang var der åbent, men vi tog ikke turen igen huset – vi skulle bare ind forbi shoppen, da jeg gerne ville have en æske, som kun sælges derovre.
Miko fik også en lille smule med hjem – forkælede dreng.

 

 

 

Vi havde inviteret en af Christians kollegaer på mad den ene dag, fordi han a l t i d knokler på jobbet, og tager lange dage, for at målet nåes hver måned.
Det er fantastisk at der er sådan nogle kollegaer, og jeg mente at det skulle belønnes, for han træder også tit til, hvis Christian skal have en fridag, bytter rundt, sådan så det kan passe ind i vores planer. Han er guld værd.

Sidst på måneden skulle vi også afsted til påskefrokost med hans job – det bliver altid til en masse hyggelige timer, sammen men hans kollegaer og deres påhæng 😉
Denne gang var vi på kro for at nyde selve frokosten, derefter tog vi videre til at værtshus oppe i byen.
Der fik jeg da lige nydt en masse lækre drinks sammen med konen 😂

 

Tusind tak for at du havde lyst til at læse med ♡
Hav så lige en helt fantastisk weekend i det lækre forårsvejr ☀🌱

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.