#InstaUpdate januar ❄

Hello darlings 😘

6E6454B5-56CF-4167-9EAA-A1BF3FD89FDC.jpeg

 

Så er den første måned af 2018 allerede gået, jeg synes godt nok at tiden er fløjet afsted.
Januar har budt på en masse forskelligt.

Vi startede for eksempel året med at fejre Mikos fødselsdag igen. Da vi holdet hans fødselsdag for familien, fik han kun en enkelt gave fra os, og ja han havde da faktisk godt kunne nøjes med denne ene gave, uden på nogen måde at tage skade af det. Men men, vi kan nu godt lide at forkæle drengen lidt, så han fik nogle flere gaver 1. januar.

img_5012

Det blev også igen hurtigt tid til at smøre madpakker igen, og da jeg altid har synes det er lidt hyggeligt at smøre madpakke til Miko (i hvert fald efter, han er begyndt at have en mening om hvad der skal med) ja så skal han da også have en lækker og indbydende madpakke med i skole. Eftersom jeg også er på arbejde og har brig for mad i løbet af img_5011dagen, ja så skal jeg også have en madpakke med. Jeg er blevet RIGTIG god til at spise rester, også når de kommer med på madpakken og skal spises kold. Det har jeg ikke altid været så god til. Men man lærer jo hele livet og udvikler sig.

Da vi var i Lalandia tilbage i november, fik vi en 4-timers billet til Rødby-Puttgarten overfarten, og da vi var ved at være godt tømt ud for sodavand, ja så foreslog Christian at vi brugte billetten (udløb start januar) så det gjorde vi. Den første weekend i januar, der var Miko hos sin far, så en perfekt anledning img_5010til en hyggelig kæreste tur, ud i det virkelig lækre forårslignende vejr. Og vandet var så stille at det næsten var helt uvirkeligt – vi havde en fantastisk tur, og en vidunderlig weekend, hvor vi fik husket hinanden og nydt hinandens selskab og snakket en hel del. Vi hoppede også tidligt under dynerne, tog lidt lækkerier med og sluttede en lørdag af med film i sengen.img_5007

 

Januar er en måned hvor vi har hygget os rigtig meget som familie, som kærester, der har været mor/søn hygge og jeg ved ikke hvad.
Vi har haft et møde med den nye mægler, og han er sgu egentlig ret fin. Jo mere vi høre fra ham, jo mere reel bliver han. Det bedste var sgu at han ringede og sagde at han havde nogle som gerne ville kigge på huset.
Selvfølgelig den sidste dag i måneden, hvor Christian skulle arbejde længe, og jeg havde sidste dag på jobbet.img_5006
Den dag endte Miko og jeg med at spise McD til aften. Vi hyggede hele eftermiddagen og om aftenen. Alene.
Christian kom sent hjem, men han var så sød at have julegaven med hjem.
img_5013

Den julegave han fik af firmaet, som han valgte at give til mig. Spørg lige om jeg var lykkelig, da jeg fik lov til at få sådan en fin Etagere fra Royal Copenhagen.

Ellers har vi fået pakket de fleste af alle julegaverne ud, fået byttet dem der skulle byttes, og bare slappet af og nydt hinanden.
Der er kommet lidt nye pynte ting i hytten og jeg er nok allermest glad for den lækre Kay Bojesen Flodhest, jeg fik af min søde kæreste i julegave.
img_5008

img_5009

img_4803.jpg

 

Det var så en lille smule om vores første måned af 2018 – januar.
Jeg vender stærkt tilbage om en lille måneds tid, med en update på februar måned.

Tusind tak for at netop DU havde lyst til at læse med
PhotoGrid_1501183478745

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.