Ømhed 😥

Hello darlings 😘

Så gik den første uge på jobbet.
Hold nu op hvor er det fedt og egentlig bare helt ubeskriveligt fantastisk, at jeg endelig – langt om længe – har fundet et job. Og for dælen, hvor jeg synes det er en helt anderledes følelse at skulle stå op om morgenen nu. Selvom jeg VIRKELIG bare har lyst til at vende mig om på den anden side om morgenen, når vækkeuret ringer, og sove videre, så kommer jeg ret nemt ud af fra dynerne.

Det er som om det er en leg, at stå op.
Dog er det lidt sværere at få Miko ud af sengen om morgenen nu, men det skal nok blive bedre med tiden, det er jeg helt sikker på.
Når vi først har fundet vores rytme – så vil han være lige så nem at få op, som han altid har været.

Jeg har tydeligt kunne mærke mine ben, når jeg er kommet hjem fra jobbet.
Jeg står op det meste af dagen, jeg går ikke voldsomt meget rundt, næh jeg står for det meste stille, på det samme sted. Solidt placeret foran computerne. Ja, i flertal 😝
Det er ikke noget jeg er vant til. Jeg er vant til at bevæge mig, gå rundt og bruge kroppen på den måde. Men mon ikke det hele bliver bedre efter lidt tid.
Samtidig er jeg ret træt i hovedet, når jeg kommer hjem. Der er SÅ mange nye input og indtryk i løbet af dagen, som lige skal absorberes.
Men det er fedt og jeg glæder mig hver eneste morgen til at komme afsted.
Det er som om at hverdagen har fået mening. Jeg kan slet ikke beskrive følelsen.

Og en anden gode ved det hele er, at jeg er træt om aftenen, og ikke behøver ligge i sengen, vende og dreje mig 1000 gange før jeg falder i søvn – det er så skønt

 

Og så blev det weekend

I dag, lørdag, var der intet vækkeur der ringede – lige bortset fra den hund der valgte at hoppe oven på mig, ret tidligt (heldigvis faldt jeg i søvn igen) men så var det også den her mandsperson, som synes han skulle skubbe lidt til mig, og ville kramme 🙈
Misforstå mig ikke, det er altid dejligt at kramme og putte med min kæreste, men hvorfor så tidligt på en lørdag? 😪

Nåh men, så kunne jeg da også bare lige så godt stå op.
Jeg fik mig lidt morgenmad – det kan jeg absolut ikke undvære. Fik lige styr på alt det med forskudsopgørelsen, rettet den til med befordring, ny indtægt og fagforening/a-kasse.
Og ja, så fik jeg da også lige meldt mig ind i fagforening og a-kassen.
Det kan jeg vist ikke være foruden mere 😉

Så var det ellers tid til et bad og hvad der dertil høre. Og så blev klar og parat til at mødes med en skøn kvinde og IG-veninde, som jeg skal mødes med for første gang.
Det bliver spændende. Jeg glæder mig. Helt vildt altså 💞

Jeg efterlader min søde kæreste herhjemme alene, eller han har jo Lady her, men hun er vist ikke det bedste selskab (hun piver tit, når jeg kører fra hende og de andre er hjemme – fjollede hund 🤣)
Men han har nogle ting, han gerne vil have lavet udenfor, på traktoren. Og så ville han vist også forbi sine forældre og hjælpe dem lidt.

Søndagen regner jeg med, mere eller mindre, bare skal stå på afslapning.
Dog skal vi lige have lavet en madplan for november måned, og så skal der handles kød ind til hele måneden, plus til den kommende uge.
Det har virkelig givet en kæmpe besparelse i vores mad og husholdnings budget, at handle ind  på den her måned. Det er fantastisk.

Det var alt for denne gang.
Tusind tak for at netop DU læste med ♡

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.