Finally ♡

Hello darlings 😘

 

….. finally, finally, finally 🙌

Jeg er så Happy Happy Happy – endelig kom der et job min vej. Dog måtte det skabe nogle frustrationer med sig. I torsdags, da vi var Knuthenborg, modtog jeg en mail, hvori jeg blev spurgt om jeg kunne være interesseret i et job. Og JA!!! Selvfølgelig er jeg interesseret i et job. Frustrationer kommer så, da jeg til samtalen i fredags får at vide, at jeg har mulighed for at starte i dag, tirsdag. Og jeg havde jo en aftale om at skulle starte på mit nye praktiksted igår.

Hele weekenden blev brugt på at tænke alt sammen igennem. Og jeg kom frem til, at et job topper en praktikplads mere end 100 gange. Men jeg havde jo stadig et ansvar overfor praktiksteset, så mandag morgen mødte jeg op, som hele tiden aftalt. Jeg snakkede med dem, og forklarede dem situationen. Så søde og rare som de virkelig er, så ønskede de mig selvfølgelig held og lykke i fremtiden, men jeg måtte love at komme tilbage hvis jobbet skulle vise sig ikke at være noget for mig alligevel. Og så blev jeg da også lige budt på morgenmad 😋

Behøver jeg at sige at jeg er MEGA overlykkelig endelig at komme ud af systemet, at jeg langt om længe skal til at tjene mine egne penge. Det er ikke længere noget der hedder SU eller kontanthjælp. NEJ !!! Jeg skal ikke længere være en af dem der “nasser” på samfundet (sagt med et glimt i øjet) 😂
Det skal da heller ikke på nogen måde, være en hemmelighed, at jeg glæder mig enormt til den ekstra pengepose der kommer ud af det hver måned.
At kunne få rettet op på økonomien, efter 10 måneder med kontanthjælp, bliver det fantastisk med lidt mere i godteposen hver måned. Og især her op til jul. Mon ikke jeg kommer til at forkæle de nærmeste bare en lille smule ekstra 😘

Så i dag kl. 9.00 starter jeg på min nye arbejdsplads. Som kundeservice medarbejder for kopk.dk 😉
Tusind tak for at netop DU læste med

Advertisement

4 thoughts on “Finally ♡

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.