Madplan uge 43 🍽

Hello darlings 😘

 
Så nåede vi til den sidste dag i efterårsferien. Det har været en fantastisk uge. Selvom det var mærkeligt bassen ikke var hjemme den første weekend, så var det nok meget godt, nu vi fik styr på det sidste efter omrokeringen. Han kom hjem mandag, efter en enkelt dag i SFO, og det har været en fantastisk uge med ham. Christian holdte fri både torsdag og fredag.

Torsdag var vi jo i Knuthenborg Backstage hos nogle af dyrene, og hold nu op for en oplevelse. Min mor var også med. Det var rigtig hyggeligt at hun ville tage med os derned.

Lørdag havde vi besøg af min kusine og min nevø – det er bare ALT for længe siden at vi har brugt tid sammen med dem, så det var helt vidunderlig dejligt endelig at se dem igen. At se hvordan ungerne legede og lavede ballade 🙈 Men men, vi var også lige forbi til et åbent hus inden, et hus vi har kigget på længe, men der har ikke været afholdt åbent hus, og vi havde heller ikke lige fået aftalt en fremvisning. Jeg må ærligt indrømme at jeg er forelsket, og jeg frygter sådan at det ikke kan lade sig gøre. Det er selvfølgelig ikke så lang vej, men alligevel er der. Vi skal jo stadig have solgt huset, og vi skal også lige have det godkendt af banken (det ligger desværre i den høje ende – både pris og udgifter) men det her hus, opfylder bare ALLE de ønsker vi egentlig har. Så vær søde at krydse fingre for os her ☺

Søndag – den brugte jeg på sofaen. Christian støvsugede begge biler, gjorde dem rene indvendig og vaskede dem da også lige. Hvor heldig har man lov at være 😍 Så kan jeg starte nyt job, med en helt ren og pæn bil – det glæder jeg mig til.

 

Madplanen for uge 43 ser derfor således ud: ☟

Mandag ⇝ Hamburggeryg med flødekartofler

Tirsdag ⇝ Boller i karry

Onsdag ⇝ Forloren hare med kartofler og vildsovs

Torsdag ⇝ Fra pizzamanden (Christian arbejder længe, så mor og søn hygge)

Fredag ⇝ Pasta kylling salat

Lørdag ⇝ Nachos med kylling

Søndag ⇝ Pasta kylling salat

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.