#InstaUpdate august 💥

Hello darlings 😘

velkommen til min august måned i små glimt.
August er en måned der har budt på rigtig meget forskelligt. Både en masse gode og skønne dejlige oplevelser, men absolut også nogle oplevelser/begivenheder som jeg bestemt godt kunne have været foruden.

Da vi skulle til min svigerindes runde fødselsdag midt på måneden, skulle vi ud at finde en gave til hende, og det bød på lidt forkælelses shopping til hele familien 😝

 

 

Jeg havde set noget om den der russiske ubåd, som skulle sejle igennem storebælt. Men jeg så det for sent. Og dog, for nogle dage senere så jeg igen at den skulle sejle igennem. Christian havde også godt set det, men han havde ikke sagt noget til mig om det, da han ikke regnede med at det var noget jeg ville gide at tage ud at se på. Til gengæld vidste jeg, at det var noget han rigtig gerne ville, derfor foreslog jeg ham, at vi smuttede til Korsør om aftenen for at se den. Og det er da egentlig også meget sjovt at se sådanne ting. Det er jo ikke lige hver dag, at der sejler sådan et monstrum i farvandet.
Vi tog Lady med, og hun havde en fest i vandkanten 💦😂

 

Jeg har altså også forkælet mig selv lidt i denne måned. Mig og hjemmet 😉
Der var nogle rigtig gode tilbud i Imerco, og det udnyttede jeg, så jeg fik en masse lækkert nyt Royal Copenhagen hjem til samlingen. Selvom jeg egentlig startede med det sorte mega riflet, så er det blå jo også ret fint – så nu har jeg fået mikset de to serier sammen. Og får stille og roligt vænnet Christian til det 😜

Jeg er stor fan af at få fjernet tingene fra vindueskarme og andre flader, og i stedet få det op på væggene at hænge eller på nogle hylder/reoler.
Så jeg har selvfølgelig også forelsket mig i nogle hængepotter, men dem jeg egentlig rigtig gerne ville have, er måske en lille smule pricy lige for tiden, så jeg fandt de her fine nogle i stedet for.
Og det er rigtig rart at have fået lidt mere op på væggene. Selvom C på ingen måde er enig.

Atter engang startede hverdagen, efter nogle fantastiske ferieuger.
Det betød jo selvfølgelig også at der skulle til at laves madpakke igen. Jeg har altid godt kunne lide at gøre lidt ekstra ud af Mikos madpakke – selvom han nok ikke tænker så meget over hvordan det ser ud.
Jeg prøver at lave en madpakke som han gerne vil spise. Spørger ham hvilket pålæg han gerne vil have med, og køber det til ham. Så skal han selvfølgelig også have lidt snacks med, og de er altså meget varierende.

Da Christian havde fødseldag, fik han denne trænings-bænk i gave af Miko og jeg.
Han har længe godt ville i gang med at træne, men har ikke rigtig fået taget sig sammen. Så valget stod på et gavekort til et fitness center eller denne bænk.
Jeg valgte så bænken, for var i tvivl om, om han ville komme afsted til et center.
han var dog lidt lang tid om at få den samlet, så efter ferien var slut, og den stadig bare stod i papkassen, samlede jeg den mens han var på arbejde. Så nu er det bare i gang!!

 

Vi udnytter alle muligheder der er for at sidde ude, så da vi på en lækker solskinsdag, skulle have stegt flæsk med persillesovs, hoppede vi ud på terrassen og spiste vores lækre aftensmad.
Selvom den danske sommer har været ret ustadig i år, så skal vi huske alle de dejlige varme dage vi har haft også. Og her benyttede vi os af den dejlige danske varme.🌞

Nogle af de mindre behagelige begivenheder der er hændt i august, er blandt andet at Miko igen igen skulle i narkose, for at have botox. Jeg ved udmærket godt at det er noget der hjælper ham, men det gør det ikke mindre hårdt at skulle ligge ham i narkose.
Heldigvis var min mor så sød at tage en fridag fra job, og tage med os på sygehuset. Til stor overraskelse for Miko, for han fandt først ud af det på parkeringspladsen.
Det hele gik også helt fint og smertefrit, Miko nåede næsten kun lige op på opvågning og så var han vågen. Så det var rigtig rart.
Vi fik også lov til at køre efter kort tid fra sygehuset, og vi fandt så lige legetøjsbutikken på vej hjem, og Miko fik ny skoletaske.

Noget andet var at vi temmelig pludseligt skulle sige farvel til min farfar. han var blevet indlagt med lungebetændelse og noget væske i lungerne.
En uge senere var han død. Det viste sig så også at der lå noget mere alvorligt bag, ikke noget jeg vil komme ind på.
Men jeg brugte de sidste par dage han levede, sammen med ham. Miko nåede også at være med på sygehuset, og fik sagt farvel til ham. Det tror jeg betød rigtig for farfar, at Miko var med.
Det var mega hårdt, lige pludselig at indstille sig på at han ikke længere skulle være her mere. Men han har det godt nu, han er igen sammen med hans elskede og savnede kone. Og hans søn.
Højt elsket – dybt savnet

Tusind tak for at netop DU læste med.
Jeg er virkelig super glad for at du har lyst til at følge med i min lille verden.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.