#InstaUpdate juli 🎶

Hello darlings 😘
Sikke noget værre rod, at jeg igen er kommet fra mine månedlige opdateringer af insta profilen 🙈

Jeg gør hvad jeg kan, for lige at få fulgt op på de seneste måneder hurtigst muligt, og så derefter få lavet den månedlige opdatering i starten af den efterfølgende måned 😉

Juli var en måned, hvor jeg fik mulighed for at teste en masse lækre produkter fra Garnier.
Det kan du læse mere om lige her

Jeg kom tilfældigt forbi disse lækre marine blå støvletter – og jeg kunne virkelig ikke tage hjem uden dem. Christian synes også de var ret pæne, og synes jeg skulle købe dem med hjem. Til trods for at jeg måske bliver et par millimeter højere end ham, med dem på.
Men skidt med det, for de er altså bare super lækre.

Desværre kan vi ikke prale voldsomt meget af at have haft den varmeste sommer i år, så de gode der har været, er blevet udnyttet til fulde drag. Vi har alle hygget udendørs, hoppet i trampolinen, spillet badminton og hvad vi ellers har kunne finde på 😁

 

Der har heldigvis også været gode muligheder for at nyde nogle frokoster udendørs, så mor her har smurt mad til at tage med ud.
Og se også lige den smukke georgine – jeg har virkelig forelsket mig i de mange smukke forskellige der er at vælge i mellem. Snart skal knoldene graves op, og tørres, så de igen bliver klar til at blive plantet til foråret. 🌱

Juli er også en måned der byder på en masse fødselsdage.
Faktisk rigtig mange fødselsdage. Både på C’s side men også på min.
Min farfar og svigerfar deler datoen, så det har været lidt problematisk til tider. Men Christian har også selv fødselsdag, så vi samlede lige familien midt i måneden – en dag hvor vejret viste sig fra sin bedste side (midt i al regnen) så vi kunne sidde ude og ungerne få brugt en masse energi.

Men som den skønne danske sommer nu engang er, så har der været en masse regn også. Det har lagt op til en masse hygge, sjov og ballade indenfor.
Vi har fået spillet en masse brætspil, samlet en hel del LEGO og været lidt i køkkenet.

Jeg fandt for noget tid siden et brætspil fra min barnbom (købt brugt, men i rigtig fin stand) Coco Crazy – det er et spil som er faldet rigtig godt i Mikos smag og jeg elsker det.
Jeg har altid været stor fan af brætspil. Og jeg synes det er super fantastisk at Miko også gider at spille, og selvfølgelig også at Christian synes om det, gør det hele meget bedre.

Jeg valgte en dag at få bagt en masse pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer, som vi kunne tage med os, når vi skulle nogle steder i ferien. Selvom det er hyggeligt at købe mad de forskellige steder, så smager det altså også rigtig godt med de hjemmelavede lækre sager.
Og så er man heller ikke afhængig af at skulle bestille mad, næh det er bare at spise når man har lyst.
En køleboks bag i bilen, til både sodavand, snacks og andre lækkerier, så kommer man altså ret langt.

Der er selvfølgelig sket mange flere ting i løbet af juli måned, men jeg har valgt at fremhæve et par enkelte begivenheder.

Tusind tak for at netop DU læste med

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.