Mor 💕

Hello darlings 😘

.. Mor er den bedste i verden.
Og det er der på ingen måde nogen tvivl om.

Hun er der når jeg har brug for hende, støtter mig i svære tider og glæder sig over de gode og skønne ting jeg oplever.
Hun er også den, som kan give mig et spark i røven, når der virkelig er behov for det.
Et spark som ingen andre vil kunne give, på samme måde som hende.

I hvert fald ikke hvor det bliver modtaget på samme måde.
Jo måske lige C ville kunne gøre det. Men det er jo også noget helt helt andet 😉

Jeg kan snakke med min mor om ALT. At jeg så ikke gør det, er en helt anden sag.
Der er nogle enkelte emner, jeg som sådan aldrig tager op med hende. Ikke fordi der ville være noget galt i det, men der er bare nogle ting, som jeg ikke har lyst til at belemre hende med. Selvom hun højst sandsynligt ikke ville have spor i mod, at lytte og komme med gode råd til.

Jeg husker min barndom og opvækst som en rigtig dejlig tid. Med forældre som var fantastiske, skønne og dejlige. Mine forældre har altid været gavmilde over for min bror og jeg. Jeg har i hvert fald aldrig følt at jeg har manglet noget. Og det synes jeg bestemt heller ikke, når jeg tænker tilbage på alle minderne.
Vores sommerferie foregik for det meste altid i Jylland eller i Tyskland, og jeg synes måske ikke dengang at det var det fedeste, men nu ELSKER jeg det, og ønsker selv at de kommende sommerferier sammen M og C skal være her i Danmark – det er jo trods alt vores fædreland ❤

Men tilbage til min mor.
Hun er noget af det kærligste og mest omsorgsfulde menneske jeg kender. Hun vader ind i folk med træsko på, og er utrolig vellidt alle steder. Hun siger sin ærlige mening, om du kan lide det eller ej 😀 Men hvis du ikke kan tåle sandheden, så lad være med at spørge!!
Hun er mormor, og hvilken mormor hun er – Miko synes hun er den bedste i hele verden. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre en mormor til ham.
Som tidligere skrevet, så støtter hun mig i svære tider. Hun har flere gange været med mig på sygehuset, når Miko har skulle i narkose, sidst her i august. Hun er god til at få tankerne over på noget andet, og give det største kram der findes, når tårerne bare løber ned af kinderne på en.

Jeg er i færd med at skrive en lang roman om min mor. Jeg ville bare lige fortælle at min mor er den bedste mor i hele universet.

 

 

 

 

 
Og hvis du læser dette, mor, så skal du vide at jeg elsker dig af hele mit hjerte. Og jeg nyder og værdsætter alle de oplevelser, shoppeture, timer, ferier og hvad vi ellers har sammen. Ikke mindst så betyder alle vores minder ufattelig meget for mig.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.