Miniferie 💦🙌

Som tidligere nævnt havde vi en aftale om at skulle i badeland med mine forældre – de havde inviteret fordi Christian havde brugt en masse kræfter og energi inde hos dem, for at hjælpe dem med at lave deres indkørsel om.
Og de mente at en forlænget weekend, var den bedste måde at sige “tak for hjælpen”

Derfor…

I weekenden var vi en tur i Lalandia med mine forældre – og hvilken fantastisk weekend ♡
Miko blev hentet om torsdagen af mormor og morfar Lars – de ville gerne lige have ham lidt alene, og selvfølgelig skulle de have lov til det ♡
Christian og jeg mødtes med de andre  fredag formiddag i Tyskland, for at handle en masse lækkerier, både til weekenden og til at tage med hjem 🚗 På vejen fra Tyskland til Billund, kom vi forbi min bror og hans lille families bopæl – så de fik selvfølgelig også et lille besøg. Det var rigtig spændende at se deres nye hjem ☆
Om eftermiddagen brændte C, M og jeg en masse krudt af i vandlandet, Miko er ikke den bedste til at prøve nye ting, og har heller aldrig været den største fan af vandrutsjebaner, så da han sagde at han gerne ville prøve de større baner, tog vi chancen. Første tur fik han sammen med Christian i den grønne bane, og ville efterfølgende have en tur mere. Bagefter blev det min tur til at køre sammen med ham – dog i den blå. Vi fik så meget fart på, at jeg grinede hele vejen ned, hvilket kunne høres hele vejen op gennem røret 😜🤽
I mens handlede mor og bonus ind til aftensmaden ☆ Om aftenen hyggede vi med en masse snak – vi spiste også lidt sent, da vi først kom ud af badelandet omkring kl 19 🙈

Badeland og spillemaskiner

Lørdag startede med fælles morgenmad, som heldigvis foregik helt stille og roligt – det var jo ferie 😉 Efter maden fandt vi vejen op til centret med badetøjet pakket 👙 Der blev brugt rigtig mange timer i badelandet om lørdagen. Frokosten blev også nydt inde i badelandet – efterfulgt af endnu flere timer derinde ☆
Miko sagde lige pludselig at han gerne ville prøve den gule rutsjebane (tornadoen) og så var det da bare med at komme afsted.
Christian og Lars sad på sin side af ham, for at kunne holde lidt ekstra fat i ham – og jeg sad overfor ham. Da den først gik rigtigt nedad, skiftede Miko ansigtsudtryk og så faktisk lidt skræmt ud. Han sagde også pænt bagefter at den skulle han ikke prøve igen 😂 Den var måske også lige voldsom nok for ham.
Mor og Lars blev ikke ligeså længe som vi gjorde, og da vi kom ud af badelandet, var de allerede tilbage i huset.
Miko er helt vild med spillemaskinerne – så vi brugte noget tid oppe i centret ved maskinerne, vi var også en tur i MonkyTonky land, men først fik vi lige en is og kiggede på fiskene i det lille bassin ved indgangen 🐠

[easy-image-collage id=1130]

[easy-image-collage id=1126]

Vi nåede lige at komme tilbage til huset og sidde små 20 minutters tid – inden vi igen skulle op i centret.
Vi havde nemlig bestilt bord på Bone’s.
Vi valgte at tage desserten med hjem – vi købte nogle bøtter is inde i supermarkedet 🍧
Aftenen blev brugt på en masse fis og ballade og en masse snak ☆

En masse luft

Søndag morgen – en morgen hvor vækkeuret blev sat ☆ det skulle spises morgenmad inden dagen stod på en masse skønne timer i Legoland. Miko og Christian havde aldrig været der, så det var jo oplagt at besøge den skønne park nu vi var lige ved siden af ♡ Og som den Lego tossede familie vi nu engang er, var det jo bestemt fantastisk at få kigget på en masse Lego 🤣
Jeg er ikke den store fan af at prøve forlystelser mere, så det var godt at både Christian og Lars havde lyst til at tage med Miko ud og prøve det han gerne ville ☆ Jeg fik lokket Miko med på borgen hvor dragen Olli bor – jeg glemte bare at fortælle ham, at det var en rutsjebane. Vi fik ham med op i den, men den faldt vidst ikke helt i god jord da den først satte rigtigt i gang 🙈 Men han fik prøvet den, og der blev derved rykket en grænse mere.
Efter vi havde fået lidt frokost, kom mormor på banen, og prøvede nogle forskellige forlystelser med Miko – det var helt bestemt noget bassen kunne bruge 😍
Vi fandt selvfølgelig også vejen igennem shoppen inden parken lukkede og vi skulle tilbage til Lalandia hytten 😆 Og hov, der kom da lige et par små æsker Lego med hjem. Miko ville gerne have en Batman bamse – og det fik han da også lov til at få – selvom moderen synes den var lidt halv peberet 🤔 Men barnet blev glad, og Batman skal altså bare være med til det hele.

[easy-image-collage id=1133]

Om aftenen skulle vi op at bowle. Miko havde set banerne allerede første dag, og havde spurgt jeg ved ikke hvor mange gange om vi ikke kunne bowle. Så vi besluttede at det kunne vi gøre søndag aften – efter en hel dag i Legoland 😜 Miko var også super sej til det der keglevæltning – og fik faktisk flere point end sin mor 😂

[easy-image-collage id=1135]

Efter bowlingen brugte vi lidt tid ved spillemaskinerne, og der blev samlet en MASSE billetter sammen ☆ Dog vekslede vi dem ikke om aftenen, for da vi kom hen for at ville veksle dem, havde de lukket – så vi tog tilbage til huset i stedet for.
Igen blev der snakket en masse. Miko kom i seng næsten lige efter vi kom tilbage til huset, da det efterhånden var blevet sent.
Men han ville ikke rigtig sove, så jeg tog ham med ind i Christians og min seng, og derefter faldt han rimelig hurtigt i søvn 😪 han er jo også vant til at sove sammen med os.
De andre tre snakkede videre i en god times tid.

[easy-image-collage id=1132]

Turen går hjemad igen

Mandag betyder at bilerne skulle pakkes og vi skulle finde vores bopæl igen ☆ Men først skulle vi lige have lidt morgenmad.
Da morgenmaden var spist, bilerne pakket og huset ryddet op og støvsuget kørte vi atter en gang op til vandlandet ☆

Vi var kommet tidligt op til servicecentret, så der var lidt tid til at kigge lidt i butikkerne – eller den ene som havde nået at åbne, inden der blev åbnet ind til badelandet.
Jeg fandt et par lækre t-shirts som jeg lige kunne forkæle Christian med – et sundt påskeæg 😉

Vi kom i kø til badelandet, og var nogle af de første derinde. Miko var SUPER hurtig til at klæde om og komme i badebukserne – og stod faktisk og trippede lidt for at skynde på Christian og jeg 😂
Desværre kom der hurtigt skår i glæden. Mens mor hyggede med Miko i vandet, gik Lars,  Christian og jeg op for at prøve den nyeste vandrutsjebane Twister – da der skulle være to i hver badering, hoppede Christian først en tur med Lars, og kom bagefter op for at tage en tur med mig.
Efter turen rundt inde i “kummen” og skal ind i røret for at vi kan komme ud, vælter baderingen og Christian og jeg bliver begge kastet ind i det hårde materiale banen er lavet af. Det resultere i at jeg får MEGA hovedpine, en bule (dog ikke særlig stor – 1½ cm cirka) og hvad der føles som et blåt mærke på størrelse med en cigaretpakke. Jeg har efterfølgende ikke rigtig lyst til noget, og det runger godt inde i hovedet 🤕 Men jeg bliver inde i badelandet for Mikos skyld (selvom jeg aller helst bare gerne ville ud) men jeg synes at Miko lige skulle have lov til at hygge lidt inden den kedelige køretur på hjem på godt to timer.

[easy-image-collage id=1136]

Inden vi kører hjemad, får Miko en is – det gør moderen også – og vi får lige lidt sodavand til køreturen. Jeg fik også lige købt en lille sparegris og et håndklæde til Miko – som souvenir fra Lalandia 🤣
Jeg var blevet nysgerrig for at se LegoHouse – så vi smuttede forbi der hvor det ligger – og hold nu op, hvor er det flot og STORT – nøøøj hvor jeg glæder mig til de åbner 😁

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.