#InstaUpdate februar 🍃

Jeg elsker min færden på Instagram – men elsker også rigtig meget at opdatere min blog.

Det er dejligt befriende at kunne skrive sine tanker ned, og måske få noget feedback på det der bliver skrevet. Måske jeg er helt ved siden af med nogle af mine tanker i forhold til jeres, og så er I selvfølgelig mere end velkomne til at kommentere 😉

Det seneste års tid, har jeg været rigtig glad for min telefon, og især for at tage billeder. Det har virkelig også været at afspejle på min Instagram profil, for der er da blevet delt en MASSE billeder det sidste år.

Nogle gange er det måske lidt i overkanten – men igen det er min profil, så er det også mig der bestemmer hvad der kommer ud 😉

Selvfølgelig er der ting der ikke bliver delt, noget som er for privat, eller bare ikke vedkommer andre 🤣

Men det giver også anledning til at forene bloggen med min instagram – selvom der i forvejen er stor forbindelse mellem blog og insta, så vil jeg fremover lave en update her på bloggen én gang om måneden, med nogle af de billeder, der har betydet mest for mig på Instagram, i den foregående måned 🤗

Dette indlæg skal derfor vise nogle af billederne fra februar måned, med en lille tekst til billederne, måske ikke til dem alle sammen, men ved nogle af dem ☺

Vi hentede mine svigerforældre i lufthavnen, efter de havde været fire uger i New Zealand - så der blev lavet en lækker aftenmenu til dem
Vi hentede mine svigerforældre i lufthavnen, efter de havde været fire uger i New Zealand – så der blev lavet en lækker aftenmenu til dem

 

20170315_162121
Miko første tur til hest – ridefysioterapi 😍 Han er SÅ sej altså 🐎

 

20170315_162044
Photoshop i Bilka 📸 En helt fantastisk dejlig og hyggelig dag 😗

 

20170315_162024
Lego World 2017 Sammen med mormor og mormor – Det var noget Miko kunne bruge ☺ Christian og jeg kunne bestemt også bruge at samle en masse inspiration 😉

 

20170315_162001
Min yndlings frokost 🤣 En lækker bagel

 

20170315_155244
Min nyeste passion inden for dansk design er Royal Copenhagen ♡ Jeg er virkelig faldet for den lækre serie Sort Mega Riflet 😗

 

Xoxo signature

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.