Så gik der endnu et år – 2016 🍾

Jeg sidder her, på den første dag i det nye år, med computeren solidt placeret på skødet, og tænker tilbage på året der er gået.

Og hvilket år det har været.
Mere eller mindre kun gode ting er sket.
– for intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget 😉

Jeg prøver altid at finde det positive i alt hvad der sker.
De positive stunder er selvfølgelig ikke svært at finde det positive i, men der ligger måske flere positive sider end dem man lige ser på overfladen.
Nogle gange skal man virkelig lede kraftigt for at finde det positive i de negative oplevelser, men de er der. Og de skal virkelig bare gribes. For sådan kommer man nemmere videre.

Det er virkelig det jeg prøver at leve efter.
Jeg er på INGEN måde optimist, men heller ikke pessimist – jeg er derimod realist 😃

Mit 2016 har budt på en masse ting.
Januar måned startede jeg med at være virkelig meget i tvivl om hvad jeg skulle, for jeg havde i slutningen af december 2015, fået at vide, at det ikke var muligt at starte på den skole jeg VIRKELIG gerne ville ind på.
Jeg måtte derfor søge kontanthjælp, i håb om at det kunne få mig ind på skolen – med et uddannelsespålæg.
Det skulle vise sig at det slet ikke blev nødvendigt, for lige pludselig havde det hele løst sig, og jeg fik støttemeddelelse om at jeg ville modtage SU resten af 2016.
YES – så fucking fantastisk. Dog startede jeg ud en uge efter alle de andre i klassen, men pyt med det – jeg fik lov til at starte, og hvilken fantastisk hændelse. 😃
Lige om lidt skal jeg til den sidste eksamen på denne skole – og så står den på elevtid. Og så kan jeg snart kalde mig færdigudlært. Det bliver så dejligt. 🙃

I marts har jeg fødselsdag, og dette år bød på en rund dag. Det havde et par stykker fra min klasse også opfanget – så jeg mødte i skole til et bord dækket af peberkorn – tak sveske – du er simpelthen guld værd. 😘
Jeg fejrede min runde dag, med de nærmeste omkring mig. Men holdte en KÆMPE familiefest senere på året, hvor stort set alle fra min familie og svigerfamilie havde lyst til at deltage – ELSKER når familien viser de har lyst til at dele mine store dage med mig. 🎁🎉

Vi har forkælet os selv en masse som familie i løbet af sommeren, Miko har fået ny større trampolin, vi fik skiftet den ene kulgrill ud med en ny lækker og MEGA stor gasgrill plus en ny udendørs sofa, som har givet en hyggekrog i haven. 💙

Det er et år der har budt på en masse familietid.
Vi har blandt andet fejret min mors fødselsdag i Knuthenborg Safari Park, været inde hos mine forældre og hjælpe dem med at ordne deres forhave (LÆS: Christian havde lånt en minigraver – så ham og bonus ordnede det meste) – min mor forkælede med en masse lækkert tilbehør til den nye gasgrill.
Vi har haft besøg af vores forældre til spisning op til flere gange – både parvis men også samlet – det er så lækkert at vores forældre går så godt i spænd med hinanden.

Der er lagt en masse planer for hvad der ske næste år.
For eksempel skal vi på en lille forlænget weekend sammen med mine forældre i løbet af året. Det skal vi faktisk også med mine svigerforældre – når vi lige kan få det hele til at passe sammen. Da begge weekender skal foregå i forskellige badeland, skal jeg vist lige have købt mig en ny bikini 😉👙
Vi er også kommet frem til at der skal ske lidt forandringer i hytten, så der skal bruges noget tid på renovering indendøre, hvilket ender ud i et meget stort værelse til Miko. 🙌

Året har lært mig at jeg virkelig skal tro på mig selv, for jeg kan jo godt, hvis jeg virkelig gerne vil. Samtidig har jeg lært at man nogle gange skal holde kortene tæt på kroppen – jaja det lærte jeg også for et par år siden, men jeg er blevet påmindet at jeg stadig skal huske det træk. 🙈

Der har uden tvivl også været negative oplevelser, men har jeg valgt at lægge vægt på det positive i dette indlæg, da det er de oplevelser og begivenheder der helt klart har fyldt og betydet mest.
Så ingen grund til at bruge tid på det negativitet og drama. 👌

Jeg glæder mig ufatteligt meget til at komme rigtigt i gang med dette år, se hvad det har at byde på. Hvilke udfordringer vi møder hen af vejen.
Jeg ved at der kommer til at ske en masse store forandringer for os både som individer men bestemt også som familie. -og den ene kan jeg slet ikke vente med, men mere om det i et andet indlæg. 😘

Jeg håber at I alle havde en helt fantastisk og uforglemmelig nytårsaften med nogle I virkelig holder af ♡ At 2016 har været et godt og dejligt år for jer, ligesom at det har været et vidunderligt år for mig.
Her har I fået et lille bitte glimt af mit år – det ville jo tage ALT for lang tid, hvis jeg skulle fortælle det hele 👍 Way to long ✅

wordswag_1481725501945

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.